MENU
 
29
/December
18:02

STOCKHOLM LIGHT

Style
Lisa-Olsson-sthlm-light-2 Lisa-Olsson-sthlm-light Lisa-Olsson-sthlm-light-3 Lisa-Olsson-sthlm-light-4 Lisa-Olsson-sthlm-light-5

Velvet suit, By Malina. Hat, bought in Australia

Tjoo! Som egenföretagare är det lätt att det känns som att alla dagar flyter samman vare sig det är lördag eller måndag med tanke på att man jobbar olika mycket men varje dag. Men eftersom att man märker att många fortfarande är på julledighet om man ser till mailfronten, så passar även jag på att glida runt och bara ta det lugnt  nu under mellandagarna. Det började i alla fall klia i fingrarna på både mig och Tim i förmiddags så vi bestämde oss för att dra ut på en liten filmsession – längtar tills jag kan visa er!! Magiskt ljus i Stockholm idag. Nu: Bron-maraton (igen), haha. Puss

_________________________________

Translation: When running your own business, the days of the week easily just flow together since you’re working a bit various but all days, but because I notice that many are still on their Christmas holidays I’m taking the chance to just relax too. Both me and Tim felt to be creative for a while tho so we decided to go out for a little film session earlier today – can’t wait to show you guys!! Magical weather in Stockholm today. Now: marathon of the serie “Bron” again, haha. Love

18 Responses to “STOCKHOLM LIGHT”

 1. Dixi Wonderland on

  Ledighet behövs!
  Jag fick ofrivillig ledighet då mitt internet varit borta i 2 hela veckor haha så jag älskar att äntligen kunna läsa bloggar och blogga själv! Älskar att du alltid är så duktig på att hitta snygga location när du fotas. Det ska du ha cred för och god fortsättning 😉

  Reply
 2. Danika Maia Perman on

  Hi Lisa! You have an amazing blog and look fantastic, love the hat! As an inspiration to many women I’d love your feedback on a new app I’m creating with a friend. It’s called Watcher, and it’s a safety app for anyone who is afraid when they’re out alone at night. We’re launching in Sweden soon and I would be so grateful for your support. It could be as simple as taking a survey and/or sharing it on social to writing a blog about Watcher when it launches.

  Survey: https://www.surveymonkey.com/r/QG3DMD2

  Thanks so much!
  Danika Maia
  http://www.danikamaia.com

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)