MENU
 
31
/December
17:41

FAVORITE PHOTOS OF 2015

Photos
LisaOlsson_CapeTownGrottoBay1 Lisa-Olsson-Biarritz-White-Dress-5  3_MG_4832-Edit - Photo by Fabian Wester206_MG_3314---Photo-by-Fabian-Wester 26_MG_0155 - Photo by Fabian Wester 105_MG_1062---Photo-by-Fabian-Wester LisaOlsson-white-suit-yellow1     270_MG_2671 - Photo by Fabian Wester 6_MG_8409 - Photo by Fabian Wester LisaOlsson-fluffy-bag1 LisaOlsson-Brooklyn-Bridge3 LisaOlsson-NellyPoolParty2 janni-deler-ibiza-nellypoolpartyDSC_3002  Lisa-Olsson-Zarautz-Surf Lisa-Olsson-Manners-Apparel-Vacay-3Lisa-Olsson-Paris-Stripes-5 Lisa-Olsson-Midsommar-7 Lisa-Olsson-Midsommar-9 Lisa-Olsson-CUBE-Summer-Dinner Lisa-Olsson-CUBE-Summer-Dinner-7 Lisa-Olsson-Roadtrip-5 Lisa-Olsson-greece-3 Lisa-Olsson-Hydra-Island-Outfit   Lisa-Olsson-jungleLisa-Olsson-Greece-Yacht-Week-18 Lisa-Olsson-Boston-Spartan-Race-8  Lisa-Olsson-Lisa-Olsson-Mister-French-7   Lisa-Olsson-Flower-FieldLisa-Olsson-Berlin-3   Lisa-Olssoln-Marbella2 Processed with VSCOcam with hb2 preset Lisa-Olsson-Camp-Life

Så många anledningar att vara lycklig och tacksam över hela 2015, det har på många sätt varit det absolut bästa och galnaste året i mitt liv. Här är några favoritbilder! Nu gör vi oss redo för att fira in 2016 – Gott nytt år världens bästa läsare och TACK för att ni följer, gillar, kommenterar och motiverar mig. Det betyder mycket för mig. Puss!

___________________________

Translation: So many reasons to be happy and thankful over 2015, it’s been the best and most crazy year ever for me in many ways. Here are some favorite photos from it! Now let’s prepare to celebrate the beginning of 2016 – Happy new year the world’s best readers and THANK you for following, liking, your comments and for motivating me. It means a lot to me. Love!

21 Responses to “FAVORITE PHOTOS OF 2015”

 1. Dixi Wonderland on

  Helt magiska bilder men måste man välja en favorit är det den där du och din kärlek står i solen och din kärlek till honom verkligen lyser igenom hela bilden! Åhhh blir glad bara av att se på den 😀 Gott Nytt År Lisa 😀

  Reply
  • lisaolsson on

   Det är nog ärligt talat min absoluta favorit från året också! Pirrar så galet jäkla mycket inom mig!! Detsamma 🙂

   Reply
 2. Irene on

  Nice photos!

  I was wondering if you can make a post where you show some old pictures from your archive, from your “early days” as a blogger? 🙂 I started following your blog many years ago (I remember the first post I saw was where you wore a white bathrobe at your summer house, must have been 7 years ago or something). I think many would like a throwback-post.

  Happy new year, from Norway

  Reply
  • lisaolsson on

   Thanks Irene!!
   Haha, that would actually be really fun (and a bit scary haha…). My dad just told me that they still got an external hard disk at their place with old photos from my early blogging years, so I’ll definitely bring it with me next time I see them 🙂

   Happy new year to you and hope you’ll keep following!

   Reply
 3. Truls on

  magiskt år! magiska bilder! gläds med dig, inte minst för du funnit kärleken till finaste Tim. Önskar er Gott Nytt År

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)