Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08
/January
17:31

PALM PRINT

Lisa_Olsson_Palm_Swimsuit1 Lisa_Olsson_Palm_Swimsuit Lisa_Olsson_Palm_Swimsuit3

Bikini, ASOS. Same print, here! (adlinks)

Hej fredag! Den här veckan gick ovanligt snabbt?! Idag har jag skämt bort mig själv lite med nya, fräscha naglar följt av jobbrace framför datorn och ett möten som jag kom hem ifrån nyss. Postade någon bild med denna baddräkt på min Instagram i samband med Australien och jag bara älskar printet!! Överlag så är jag totalt insnöad på allt fint badmode som kommit in lite överallt online (nu?!) – så om ni har någon vinterresa planerad, eller bara är sugna på att stacka upp med lite godbitar till sommaren (ja den kommer väl till Sverige om en sisådär 7 månader bara *förnekelse*) så skulle jag passa på att kolla in. Nu ska jag strax göra mig i ordning här innan jag är redo för bowling och bio ikväll, haha. Älskar aktivitet. Hoppas att ni får en skön fredag, so long!

________________________________________

Translation: Hello Friday! This week went real quick?! Today I’ve finally got my nails done again followed by work mode by the computer and a meeting that I just got back home from. Posted some photos with this swimsuit on my Instagram while I was in Australia and I just love the print! Overall I’m a bit obsessed with swimwear at the moment and all the news that are coming in to the online shops right now – so if you have any travels booked or just want to stack up with some pieces for the summer (it will come to Sweden only in about 7 months haha *denial*) I should go check it out. Now I’ll soon get ready here before I’m off for bowling and cinema tonight, haha. Love activities! Hope you all have a great Friday, so long!


24 kommentarer24 kommentarer om “PALM PRINT”

    sånt härligt mönster, riktiga sommarvibbar 🙂

    Reply

    Helt ärligt är det orättvist, du verkar vara världens skönaste tjej och så är du helt stuning, liksom kolla bild nummer två!!! To die for! Kram

    Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.