Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11
/January
23:14

UP CLOSE

LisaOlsson_cream3LisaOlsson-Leather-Jacket3Processed with VSCOcam with a6 presetLisaOlsson_camel1 Lisa-Olsson-Velvet-Couch8 Lisa-Olsson-knitted-sweaterLisaOlsson-Wang-1 Lisa-Olsson-gina-tricot-8LisaOlsson_green5LisaOlsson_greenlace1

 

Detaljfokus på några av mina looks på bloggen, både gamla som nya! Det jag inspireras mest utav när det gäller kläder och mode är utan tvekan just detaljer. Håller ni med mig? Taggad på att kunna börja fånga lite outfits nu igen när det inte verkar bli mer konstant snöfall på ett tag – fyndade bland annat än varm drömjacka på rean häromdagen som jag tänkte visa er! Idag har jag filmat konstant från morgon till kväll (ni får se snart) som avrundades och belönades med en enorm tallrik sushi på Hattori. Har nog aldrig varit så hungrig och har nog framför allt aldrig tryckt i mig en skål edamamebönor så snabbt. Bästa att man kan köpa det på nästan vilket ICA som helst numera, att koka i vatten med citron och massa salt. Imorgon har jag ett gäng ärenden och måsten att bocka av innan vi reser iväg på onsdag – men innan dess, sömn. Mycket sömn. G’night!

____________________________________

Translation: Detail focus on some of my latest looks on the blog! Details is definitely the thing that inspires me the most when it comes to clothes and fashion. Do you agree? Excited to catch some new outfits now when it hopefully won’t snow all the time – found a dreamy jacket on sale the other day that I want to show you! Today I’ve been filming all day long (you’ll see the result soon), ending with a huge plate of sushi. Felt like I’d never been that hungry and that I’ve never eaten a bowl of edamame beans that quick. Tomorrow I have some errand and must do’s before we’re off on Wednesday – but until then, sleep. A lot of sleep. G’night!


27 kommentarer27 kommentarer om “UP CLOSE”

  Älskar detalj bilderna som dessa! Så intressanta på något sätt 🙂

  Reply

  Vad har ni filmat för något idag och när får man se de?:)

  Reply

  Vad får jag inte avslöja än – men håll utkik här och på min instagram i helgen/senast måndag 😉 Kram!

  Reply

  details are powerful !

  franchemeetsfashion.blogspot.com

  Reply

  dina outfits är faktiskt några av de finaste av bloggare tycker jag! Så himla mitt i prick 😉

  Reply

  Where is that bag from in that first photo? 🙂

  Reply

  It’s an old photo unfortunately, but the bag is from Zara 🙂

  Reply

  Så vackra så vackra bilder, inspiratiooooon!! Är det en klänning, den gula på tredje bilden? Varifrån är den? Magiskt vacker 🙂

  Reply

  Alltså så mycket snyggt!

  Ville bara slänga in att jag följt din blogg nu under många år och fast läslistan blir bara längre så är du alltid topp 1! 🙂

  Reply

  Så himla fint allting! Vilken klocka är det?:)

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.