MENU
 
17
/January
23:07

1000 CARPETS

Style

Lisa-Olsson-white-dress-marrakech-3 Lisa-Olsson-white-dress-marrakech-2 Lisa-Olsson-white-dress-marrakechDress, H&M. Sunglasses, Rayban. Arm Cuff, ASOS. Shoes, Victoria Törnegren for NLY Design. Bag, Zara.

Så här gled jag runt idag! Älskar den här klänningen, så slapp och skön i materialet. Överväger starkt att ersätta hela mitt bagage som jag har med hit med mattor istället kan jag säga. Ta 50 kvm heltäckningsmatta hemma till en ny nivå tänker jag. Hur som helst, kom tillbaka till hotellet efter middag för en stund sen och känner att jag nog lär slockna på nån sekund ikväll. Lätt att avgöra när det tar tre gånger så lång tid att skriva en fullständig mening än normalt. Hörs mer imorgon babes! G’night!

____________________________________

Translation: My look for today! Love this dress, so soft and relaxed in the material. Seriously considering replacing all my luggage I brought with me here with carpets instead. Taking the carpeted floor to a whole new level I’m thinking, haha. Anyhow, just got back to the hotel after dinner and I’m sure I’m gonna fall asleep after one second tonight. Talk more tomorrow babes! G’night

25 Responses to “1000 CARPETS”

 1. Jasmine on

  Underbara bilder!! Vart bodde ni samt vet du hur däkert/dyrt det är med taxi? Skulle du kunna göra ett inlägg om det mer praktiska man behöver veta Inför en resa till Marrakech? 🙂 <3

  Reply
  • lisaolsson on

   Hej Jasmine! Tack!! Hoppas att du ser mitt svar här:
   Vi bodde på en av Riaderna, Riad Anjar som låg mitt i smeten mer eller mindre (världens mysigaste tanter som jobbade där!). Ang. taxi så försöker de nästan alltid föreslå ett alldeles för högt pris, så kom alltid överens om ett fast pris innan (!) du sätter dig i taxin och det går alltid att pruta ner. Från flygplatsen in till stan/Medinan ska det kosta runt 150 dirham förstod jag det som, vi betalade 250 dirham på vägen dit men då hade man ju ingen aning 😉

   Överlag annars så är det nog inget spontant jag kan komma på mer än att de föredrar att man täcker axlar och knän. Jag älskade Marrakech för sin arkitektur och vackra locations, men störde mig väldigt mycket i slutet på kvinnosynen och att man konstant får sexistiska kommentarer slängda på en som tjej längs gatorna…
   Kram! 🙂

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)