MENU
 
18
/January
19:43

NLY TREND BY LISA OLSSON!

Videos

Film produced together with Tim Lorentzén. Edit by Tim Lorentzén. Music: Jarryd James – Do You Remember

STORA NYHETER GÄNGET! Jag kan äntligen tala om för er att den 22 februari lanserar jag min egen klädkollektion för NLY Trend/Nelly.com!! Detta är något jag har jobbat med under mer än ett års tid och jag kan med handen på hjärtat säga att jag ALDRIG känt mig så glad, exalterad och tacksam för något så mycket som nu. Ända sedan jag var liten har min största dröm varit just att få designa och skapa något eget, så hela den här grejen känns overklig för mig. Att dessutom samtidigt få dela detta med alla er läsare, nyfunna liksom ni som följt mig sedan start – förstår ni hur coolt?!

Detta är som ni kanske kan lista ut nu alltså anledningen till att jag befinner mig i Marrakech för tillfället – där jag har producerat massa material dels på film tillsammans med Tim, samt kampanjplåtning på plats med Nelly teamet hela dagen idag! Nyfikna på att se mer? Det borde ni vara…så håll utkik här framöver nu! Ahhh peppen!! Massa kärlek till er ♡

______________________________________________

Translation: BIG NEWS GUYS! I can finally tell you that I’m launching my own collection for NLY Trend/Nelly.com on 22 February!! I’ve been working on this for over a year and I can honestly say that I’ve NEVER been this happy, excited and thankful for anything this much before as now. Ever since I was a kid, designing and creating something of my own has been one of my biggest dreams so this whole thing feels quite unreal for me. And to share it all with you readers, both new and the ones that’s been following from the start – how cool is that?!

And as you may figure out now this is the reason why I’m in Marrakech right now – I’ve been producing a lot (!) of material both on film and today the campaign shoot with the Nelly team all day long! Curious to see more? You should…so stay tuned here! All my love to you 

– In collab with my collection NLY Trend by Lisa Olsson

59 Responses to “NLY TREND BY LISA OLSSON!”

 1. Dixi Wonderland - Toppbloggare hos Vione on

  Alltså jag blir så enormt jävla glad för din skull! Följt dig ända sedan du var 12 år gammal och det känns helt otroligt att du lyckats ta dig så långt i denna branschen. Ska bli så himla kul att se vad du skapat och jag hoppas jag hittar något som faller mig i smaken 😀 GRATTIS LISA!

  Reply
  • lisaolsson on

   Alltså TACK för dina ord! Så jäkla fett att du följt mig under så många år, jag är så enormt peppad för det här och att få göra det tillsammans med er! Hoppas såklart också att något kommer falla dig i smaken 😉 Tack igen!! Kram

   Reply
 2. Sofia on

  WOW Lisa!!!!!! Jag som följt dig troget i jag vet inte hur många år gapade nästan bara när jag läste detta inlägg haha. SÅ PEPP på att se vad du har skapat och är mer än övertygad om att det inte kommer vara något mindre än magi!! STOR KRAM

  Reply
  • lisaolsson on

   Menåh!!!!! Du anar inte hur glad jag blir, hade inte ens vågat hoppas på all grym respons och pepp. TACK Sofia och så fett att du följt mig så länge! KRAMAR

   Reply
 3. Kaja on

  Wow, I’m so impressed of what you have achieved and I can’t wait to see the collection!I have been following you for so long and I’m so proud of how you have grown.
  x Kaja

  Reply
  • lisaolsson on

   Thank you for your sweet comment, means so much!! Hope you’re gonna like the collection, can’t wait to show you! Hugs xx

   Reply
 4. Jessica on

  Så himla roligt, grattis! Jag ser mycket fram emot att se kollektionen och kommer säkert go-bananas när den släpps, inspireras så mycket av din stil! Kul att få uppfylla och uppleva en av sin drömmar, keep going!

  Reply
  • lisaolsson on

   Hoppas också att du kommer vilja go bananas 😉 Vad glad jag blir att du gillart, tack så mycket och ladda för 22a nu! Kramar!

   Reply
 5. Camilla on

  Åh herreGUD blir så himla glad och exalterad av att läsa detta, stort grattis till dig Lisa!! Har följt din blogg i snart 10 år haha och jag vet inte hur länge jag har väntat på din egna design på kläder/vad som helst. alltså gissa om jag kommer stå först i kö för detta!

  Reply
  • lisaolsson on

   ÅH vad glad jag blir, tack så mycket Camilla! Känns så himla roligt att få dela detta tillsammans med er och extra häftigt att du följt mig i så många (!) år. Tagga tagga!!

   Reply
 6. Chloé on

  I’m so happy for you and can’t wait to see your work !
  Btw your rings on the video are amazing, where could I buy these ?

  Reply
 7. Malin on

  Som flera andra skrivit så har jag följt dig och din stil ända sen du började på devote och har alltid varit en stor beundrare av din stil. Därför är jag nog nästan lika exalterad som dig över att du äntligen kommer att släppa en kollektion 🙂 Kommer sitta fastkletad vid datorn den dagen kollektionen släpps och shoppa tills plånboken är tom! Kram och grattis!

  Reply
  • lisaolsson on

   Shit vad glad jag blir!! Så coolt att du hängt med här så länge! Är så sjukt pepp nu och längtar bara efter att få visa er mer 🙂 Hoppas du kommer gilla kollektionen och TACK! Kram

   Reply
 8. Sara on

  Men YAAAY!! Detta har man längtat efter när man sett de andra samarbetena. Kommer bli grymt Lisa, jag är glad för din skull och ser gaaalet mycket fram emot kläderna! 😀

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)