MENU
 
22
/January
16:41

FRIDAY MOOD

Inspiration
Lisa_Olsson_Mood_Inspo

Photos via Tumblr, LifeOnSundays, Pinterest

Slängde ihop lite fredagsinspo så här inför helgen! Jag märker verkligen att jag lätt fastnar för färger periodvis – tydligen mycket beige/puderrosa, svart, guld och gråblå toner som gäller i mitt huvud just nu. Har jobbat hemifrån hela eftermiddagen och nu ska jag sätta på min trettionde kaffe (känns det som i alla fall) för dagen och köra mailrace nån timme till här. Ikväll ska jag möta upp Rami, Julian och Andreas för att laga massa mat i Andreas lägga, bra fredag i mina öron!

_______________________________

Translation: Put together some Friday inspiration here before the weekend! I notice that I get pretty obsessed with some colors in periods – obviously a lot of beige/soft pink, black, gold and bluish grey tones in my mind right now. I’ve been working from home all afternoon and now I’m just about to put on my thirtieth coffee (at least it feels like that) for today and do some last mail racing. Tonight I’m gonna meet up with Rami, Julian and Andreas to make a looot of food at Andreas’s place, good Friday!

13 Responses to “FRIDAY MOOD”

Leave a Reply

  • (will not be published)