MENU
 
28
/January
21:06

BEIGE ALERT

Shopping

Lisa_Olsson_Beige

1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE – adlinks

Jag får på riktigt inte nog. Börjar bli en ohälsosam vana nu att dregla på alla plagg i beige/sand/nude/pudrigt/kärt barn har många namn. Veckans favoriter hittar ni ovan! Är det något speciellt ni önskar att jag tipsar om i nästa kollage här?

___________________________________

Translation: I seriously can’t get enough. It’s starting to become an unhealthy habit to drool over all these pieces in beige/nude/powder/you name it. Here are my favorites this week! Is there anything special you wish to see in my next collage here?

11 Responses to “BEIGE ALERT”

  1. Izabella on

    Vårinspo🌷 Allt från nyckelplaggen/skorna/hårfärgen/träningen som du kommer satsa på.. Och dela upp det i olika inlägg😊👌🏼

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)