Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

03
/February
23:16

LAYERS

Lisa_Olsson_Orange_Hat2 Lisa_Olsson_Orange_Hat4 Processed with VSCOcam with a6 preset Lisa_Olsson_Orange_Hat3

Top, Neo Noir. Skirt, Gina Tricot (in stores week 11). Shoes, Din sko. Coat, Filippa K. Hat, bought in Australia.

Här har ni look nr 2 under modeveckan! Lager på lager feeling i jordnära toner. Lär bli fler varianter likt detta framöver. Kom innanför dörren för nån timme sen efter sista dagen och visningen – och som vanligt är man helt slut efter dessa dagar trots lugnare tempo än vanligt den här gången, haha. Imorgon satsar jag på att ta igen tid framför datorn igen för jobb innan jag åker till Åre över helgen! Mer om det sen. Hoppas att ni har en skön kväll, so long!

_________________________________

Translation: Here you have look nr 2 from Fashion Week! Layer on layer feeling in earthy tones. Will probably do similar combinations like this ahead. Just got back home after the last day and show and as usual you feel exhausted despite the calmer schedule this time, haha. Tomorrow I’m back to catch up on some work by the computer before I’m off to Åre over the weekend! More about that later. Hope you’re having a great evening, so long!


29 kommentarer29 kommentarer om “LAYERS”

  Vilken fin look! Älskar de jordnärä färgerna 🙂 xx

  Reply

  Lisa! Ditt långa halsband är precis ett sådant jag letat efter länge. Var kan jag hitta det? P.S. Snygg outfit som vanligt!

  Reply

  sådär vill jag att min nästa look ska se ut 😀

  Reply

  ooooh my goooood !!! how gooood is this babe !!! naile d

  franchemeetsfashion.blogspot.com

  Reply

  Gud vad fint klädddu är! Verkligen jättefint! Fick mig spontant att längta efter vården. Jag kommer försöka efterlikna din outfit på mitt egna sätt. Tack för en underbar blogg och min insperationskälla 🙂

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.