MENU
 
7
/February
19:41

NLY TREND BY LISA OLSSON – THE COLLECTION

Photos

Lisa_Olsson_NLY_Trend3 Lisa_Olsson_NLY_Trend9 Lisa_Olsson_NLY_Trend6Lisa_Olsson_NLY_Trend12Lisa_Olsson_NLY_Trend4Lisa_Olsson_NLY_Trend1Lisa_Olsson_NLY_Trend7Lisa_Olsson_NLY_Trend2Lisa_Olsson_NLY_Trend8Lisa_Olsson_NLY_Trend11Lisa_Olsson_NLY_Trend10

Model: Me Photographer: Rami Hanna MUA: Elin Svensson

BOM! Här kommer kampanjbilderna för min klädkollektion, NLY Trend by Lisa Olsson som lanseras den 22 februari – bara två veckor kvar imorgon och jag längtar ihjäl mig!! Kollektionen består av 14 olika plagg, varav några finns i två färger samt en till body som inte är med på bilderna här (samtliga färger syns alltså inte heller på själva kampanjbilderna, men ni kommer självklart att få se dessa innan den 22a också!). De skor som tillhör kollektionen är stövlarna med öppen tå.

Min vision har varit att ta fram en kollektion som känns modern och edgy, med avslappnade bohemiska vibbar och snitt genomgående. Att satsa på en färgskala i svart, vitt, mossgrönt och nudetoner som drar åt beige och puderrosa kändes dessutom helt rätt och naturligt för mig. Innan släppet tänkte jag lägga fokus på att ge er en lite närmare inblick behind the scenes, processen bakom tillsammans med det grymma designteamet och min vision mer ordentligt. Jag känner mig supernöjd med resultatet, kvalitéerna och materialen och nu HOPPAS jag såklart på och LÄNGTAR efter att få se er rocka plaggen i vår! All kärlek ♡

____________________________

Translation: BOM! Here are the campaign photos for my collection, NLY Trend by Lisa Olsson that will be launched on February 22h – only two weeks left tomorrow and I can’t wait!! The collection contains 14 different pieces, where some of them will be available in two different colors and also a body that’s not seen in in the photos (all color are not shown here on the campaign photos either, but of course I’ll give you a hint of it all before the 22th!). 

A color palette of black, white, moss green and nude tones like beige and powder pink felt completely right and like the natural choice for me, and I wanted to create a collection that feels modern and edgy, with relaxed bohemian vibes and cuts. Before the release I’ll put focus on giving you some behind the scenes posts, to show and talk more about the process together with the awesome design team and more about my vision. I feel so happy about the result of the collection, and now I HOPE and CAN’T WAIT to see you guys rockin’ my design this spring! All love ♡

– In collab with my collection NLY Trend by Lisa Olsson

108 Responses to “NLY TREND BY LISA OLSSON – THE COLLECTION”

 1. Kajsa on

  Wow Lisa! Det där är bland det allra snyggaste jag sett! Älskar färgskalan och materialen och längtar redan tills kollektionen släpps. Grymt bra jobbat! 👏🏻😍

  Reply
 2. Lisa on

  Åh!! SÅ FINT!!!

  Säljs seten som “set” eller separat?? Tänker på det i nude/beige och det i mocka? 🙂

  Vad är prisskalan ungefär?

  SÅ PEPP! 🙂 Kram!!

  Reply
  • lisaolsson on

   TACK snälla!!

   Man kan välja att köpa det bruna setet som set eller separat, det virkade säljs som ett komplett set! Ganska varierat men ingenting över tusenlappen, alla plagg mellan 199-999 SEK 🙂 Jag kommer att ge all info till er mer specifikt när det närmar sig så att ni har stenkoll inför! 😉 Härligt!! Kram

   Reply
 3. Caroline on

  Men gud så fint!!!
  Värkligen bra jobbat! Älskar den rosa “silkes” klänningen och mocka-plagget!
  Är hatten också från din kollektion, eller kan den köpas på Nellys hemsida nu?

  Reply
  • lisaolsson on

   Åh tack så mycket!!! Blir så glad! Ja hatten är också från min kollektion – kändes fel att inte få med en hatt bland plaggen hehe. Kram!

   Reply
   • Caroline on

    Åh, tack för svar!! Hatten och lite till ska jag helt säkert lägga i shoppingbagen d.22 februari! 😉

    Allt är värkligen SÅ.FINT. Lisa!!
    Din kollektion är värkligen det bästa design-samarbete som Nelly har gjort!

    Keep up the good work!

    Reply
    • lisaolsson on

     Men tack tack tack Caroline, bästa responsen! Det tycker jag definitivt att du ska göra 😉 Hatten blev så fin!
     KRAM

     Reply
 4. maja on

  Grymt jobb Lisa! Går själv linjen mode/design (inne på sista året) och drömmer varje dag om att få släppa en egen kollektion. Så njut nu! kram.

  Ps. Kommer haffa den gröna klänningen samt eventuellt brallorna, helt rätt i tiden och så snygga!

  Reply
  • lisaolsson on

   Tack så mycket Maja, vad kul att du gillar det! Jag njuter verkligen och är så tacksam! Det tycker jag absolut du ska göra, klänningen är en av mina favoriter tack vare tonen och snörningsdetaljen och byxorna sitter som en smäck – lika sköna som en pyjamas 😉

   Reply
  • lisaolsson on

   Haha alltså PEPPEN ökade ju x10 nu om det ens är möjligt, TACK!! Silkesklänningen är topp 3 favoriter enligt mig – kommer finnas i svart också och kan bäras både som en tunn, öppen kappa eller som en kimono/wrap-klänning som här. Tack för fina ord!

   Reply
  • lisaolsson on

   Thanks Alexsandra!! I love that one too, and it can be worn in two ways – both as an open coat and as a kimono/wrap dress like here. Will also be available in black! xx

   Reply
 5. Karla on

  i LOOOVE!!! all the rose colored pieces..the silk top from the last photo is sooo crazy wonderful beautiful. i hope it looks like that in real life and is not just a good shot with the right light hehe 😉 and the silk dress + the set with the midi skirt…ahhh soo nice…really, just gorgeous!!!! 🙂

  Reply
  • lisaolsson on

   Ahhh thank you!!! Yes all the fabrics like the silk and crochet looks really good in real life too, happy you like the collection 🙂 Hugs

   Reply
 6. Alexandra on

  Jag undrar vart skorna med öppen tå är ifrån? Dem som du bär med den rosa kimonon.
  Kommer dem från nelly? Kan man köpa dem nu?
  Skulle passa perfekt tillsammans med dina plagg 😀

  Reply
 7. g on

  Men hallå va snygga plagg?! Brukar inte tycka nellys samarbeten med modebloggare är så jätte speciella men detta fick mig att tappa hakan! Måste beställa flera utav dessa plagg! Undrar vilken tid den 22a det släpps? Vill vara säker på att jag haffar min stl innan de tar slut 🙂

  Reply
  • lisaolsson on

   Men åh TACK!! Blir så sjukt glad ska du veta. Kollektionen släpps kl 10.00 på Nelly.com nu på måndag, 22a! Kööör 🙂 Kram!

   Reply
 8. Daisy on

  Lisa you look gorgeous! I love every outfit in this post, you’ve made me want to go shopping for all of these cute dresses, tops and two pieces!

  Daisy x

  Reply
 9. Alaa on

  wow allt är så galet snyggt (särskilt materialvalet)!! längtat på dina egendesignade kläder så länge nu, äntligen! byxorna är ett måste för mig! 😀

  måste även tillägga hur imponerad man blir av allt du åstadkommit hittills med tanke på din ålder! du är min inspirationskälla for sure, keep up the work! 🙂

  Reply
  • lisaolsson on

   Vad roligt att du gillar materialvalen, har lagt mycket fokus på det! Byxorna är på riktigt MAGI att ha på sig, pyjamas-komfort. 😉
   Och tusen tack för dina fina ord, du anar inte hur mycket det betyder för mig och hur glad jag blir! KRAM

   Reply
 10. Amanda on

  Gud va snyggt!! Blir galen allt är så sjukt snyggt vill verkligen ha allt. Längtar till att ni släpper kollektionen, bra jobbat Lisa!! Älskar allt. Ska på shopping resa i London samma dag som du släpper kollektionen men tror att det mer blir en shopping resa på Nelly.

  Reply
 11. Sigrid on

  Wow, har LÄNGTAT, SUKTAT, DRÖMT efter plagg som dessa. Vilken talang du har! Hoppas på att få se ett klädmärke med din signatur på i framtiden – detta är så bra! Dags att spara pengar till den 22a, ska till Paris i nästa månad och såklart måste jag strosa gatorna i sann Lisastyle 😉

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)