MENU
 
8
/February
19:22

PARTY VIBES

Campaigns,Shopping
Lisa_Olsson_Nelly_Topshop

1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE 9. HERE 10. HERE (adlinks)

Topshop har fr.o.m. idag tagits in på Nelly på nytt – och är nu där för att stanna! Sjukt kul tycker jag med tanke på hur ofta och mycket de levererar. Och för att fira detta vankas det fest nu på fredag som Topshop håller i här i Stockholm tillsammans med Nelly som jag ser fram emot – därav lite handplockade festfavoriter i kollaget ovan. Jag tycker ju att alla möjliga plagg såsom klänning, kostym, kjol, jeans, body etc kan passa till fest och lägger många gånger hellre lite extra fokus på hår/smink och smycken, istället för att maxa med de högsta klackarna och den typiska partyklänningen. Hitta din favorit! Nu ska jag dra bort och handla lite mat här – hörs senare babes!

___________________________________

Translation: Topshop is back on Nelly again – and now it’s here to stay! Really fun I think since they always delivers good pieces. And to celebrate this a little, there’s a party here in Stockholm on Friday by Topshop and Nelly that I’m really looking forward to – so here are some of my handpicked party favorites above. I think that almost all different garments like dresses, suits, skirts, jeans, bodies etc can work to wear for parties and many times I prefer to put some extra focus on hair/makeup and jewelry rather than choosing the highest heels and the typical party dress. Find your favorite! Talk soon babes!

10 Responses to “PARTY VIBES”

Leave a Reply

  • (will not be published)