MENU
 
9
/February
22:44

YES, PLEASE

Inspiration
Lisa_Olsson_Change

 

Är inne i nån slags jag-måste-hitta-på-nåt-kul-med-looken period för tillfället – misstänker att det är en sån där typsik grej som dyker upp under den gråa vintern som lätt kan göra en lite lätt uttråkad, haha? Hur som helst, har varit så himla sugen på fler hål i öronen länge och i eftermiddags tog jag tag i saken och spontanpiercade 4 hål! Blev rekommenderad att komma tillbaka när dessa läkt och ta det sista högre upp dock, så att inte öronen får en chock på samma gång. Min frisör Marre och jag har även snackat ihop oss om att leka lite med tydligare färg på håret nu vid nästa tillfälle för att förstärka skiftningarna mellan det mörka och ljusa så nu står även det på agendan, förhoppningsvis redan innan helgen! Kul med lite nytt. Nu: time for sleep! Sov gott gänget!

P.S. WOW (!) OCH TACK för all fantastisk respons angående kollektion här i kommentarerna, på Instagram, mail osv. Blir så sjukt glad ska ni veta!! ♡

___________________________________

Translation: I’m in some kind of I-have-to-do-something-little-with-the-look phase at the moment – I suspect it has to do with the dull ad cold winter that easily makes you a bit bored haha. However, I’ve been wanting more ear piercing for a long while now and today I finally just did it and 4 at the same time! Got recommended to come back when these are healed to take the last one higher up though, to not give the ears a complete chock. My hairdresser Marre and I have also discussed to play a little more with color next time to bring out the casts between the darker and lighter parts so now that’s on the plan too, hopefully already before the weekend! Always fun with some small changes. Now: time for sleep! Sleep tight favorites!

P.S. WOW (!) AND THANK YOU for all your amazing feedback on my collection here in the comments, on Instagram, email etc. Makes me so so happy!! ♡

14 Responses to “YES, PLEASE”

 1. Hedvig on

  Åhhh Jaaa så snyggt med många hål i öronen! Gjorde min tragus häromveckan 😀 nästa gång blir det en helix 😉 ser framemot att få se bild på ditt öra!! 🙂 kraaaam

  Reply
 2. Anna on

  ÅH är också riktigt sugen på fler hål i örat!! Var i Stockholm tog du dina? Jag letar efter en bra och trygg piercingstudio att gå till så går gärna till samma!! SÅ galet snygg detalj!

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)