MENU
 
15
/February
19:00

NLY TREND BY LISA OLSSON – IN MOTION

Videos

Model: Lisa Olsson Film & Edit: Tim Lorentzén Location: Marrakech, Morocco Music: Raise

ÄNTLIGEN kan jag dela denna film med er, skapad av mig och Tim inför släppet av min kollektion NLY Trend by Lisa Olsson den 22 februari på Nelly.com! Exakt en vecka kvar idag tills den går live!! Detta är alltså det vi filmade under några dar i Marrakech innan kampanjplåtningen tidigare i januari. Det känns så jäkla kul att få visa (de flesta av) plaggen även i rörligt format och jag känner mig lyckligast i världen som har en sån BOSS till pojkvän vid min sida. Att han ville skapa detta tillsammans med och för mig är den finaste presenten jag någonsin fått. Hoppas att ni gillart – play it, dela och ta en extra titt på plaggen! PUSS

__________________________________

Translation: FINALLY I can share this film with you, created by me and Tim for the release of my collection NLY Trend by Lisa Olsson on February 22 at Nelly.com! Exactly one week left today until it goes live!! So this is what we filmed for a couple of days in Marrakech before the campaign shoot earlier in January. It’s so much fun to be able to show you (most of) the different pieces on film too, and I feel like so happy to have such a BOSS by my side. That he wanted to create this together with me and for me is the best gift I’ve ever got. Hope you like it – play it, share it and take an extra look on the collection! LOVE

– In collab with my collection NLY Trend by Lisa Olsson

79 Responses to “NLY TREND BY LISA OLSSON – IN MOTION”

 1. Rebecca on

  Asså åh dör är så sjukt taggad på att få se och shoppa din kollektion, ser ut som du gjort ett helt fantastiskt jobb!! Och hur fin är du inte 🙂

  Reply
 2. Josefin on

  Grymt jobbat! En fråga som är lite irrelevant men jag testar, vart är dina fantastiska ringar ifrån? Älskar den stora svarta. Xx

  Reply
  • lisaolsson on

   Åhh vad glad jag blir, tack Frida! Prisbilden är superbra tycker jag, alla plagg ligger på mellan 199-999 SEK. Tack igen, kram!

   Reply
 3. Hedda on

  Wow, Lisa. Dette her er noe av det fineste jeg har sett. Gåsehud og tårevåt!!!!! Kjæresten din er virkelig flink og kan det han driver med. No doubt!!!! MEN DET KAN FADERN MEG DU OGSÅ!!! For en kolleksjon!! Og du!! VAKKER! All cred til dere to. Supercouple. Dere har gjort det! Hurra!!! Gratulerer!

  Reply
  • lisaolsson on

   Men nu börjar man ju nästan gråta, haha!!! Vet inte ens hur jag ska kunna tacka tillräckligt – men, TACK Hedda!!! Massa kramar

   Reply
 4. Truls on

  två superproffs tillsammans, superjobb ,gör verkligen nyfikenheten på din collektion ännu större och ditt glada fina leende på slutet visar att du känner dig nöjd.!!

  Reply
 5. alma on

  alltså WOW! så otroligt galet pepp inför släppet. Så mycket vackert!
  Kan du skriva någonting om prisklasser eller är det hemligt fram till lanseringen?

  Reply
  • lisaolsson on

   Ahh vad kul!! Er respons är ju fantastisk. Jag tänkte ge lite mer info kring det här på bloggen imorgon, söndag så håll utkik då – annars, inte lång tid kvar nu! Kram

   Reply
 6. Thea A on

  Åhh! <33
  Men herrgud vad snygga kläder – kommer absolut att beställa hem några produkter, 100% säker!
  Du har verkligen gjort ett superbra resultat – grattis! 😀

  Reply
 7. Diami on

  You are amazing. Do you know that? I Love how your blog remained a source of inspiration and creativity for you and your fans like me. I’ve been watching you from so lonng I can’t remember and I never got bored with you when I spend my time complaining about how blogging became such a narcissic thing but not with you. There’s such an authenticity in what you do. Love it and love you !
  Please come in France and do a meet and greet !!! Please please please !
  Xoxo
  http://www.djiwoo.com

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)