MENU
 
16
/February
18:54

KNIT COAT

Style
Lisa_Olsson_Knitted_Coat5 Lisa_Olsson_Knitted_Coat2 Lisa_Olsson_Knitted_Coat3

Photos by FANG

Knitted coat (gaah love it) & top, River Island. Jeans & shoes, H&M. Watch, TRIWA.

Har har ni dagens look! Kärat ner mig totalt i inomhuskappan (soon to be utomhuskappa längre fram i vår), så fin. Idag bjöd i alla fall Stockholm på sol hela dagen och man märker ju direkt hur mycket det påverkar en. Kör jobbrace här hemifrån nu ett par timmar innan jag ska iväg på middag för kvällen. TACK för all drömrespons på filmen vi släppte igår, ska sätta mig och svara på era kommentarer! Hörs sen, puss!

__________________________________

Translation: Here you have today’s look! I’ve completely fell in love with this indoor coat (soon to be outdoor coat too this spring), so nice. At least Stockholm gave us some real sun all day today and you feel right away how positive it affects your mood. Now I’m all in for work mode for the next few hours before I’m off for dinner tonight. THANK YOU for the dream response on the video we posted yesterday, I’m gonna answer your comments now! Talk soon!

30 Responses to “KNIT COAT”

 1. Therese on

  Hej och tack för en superbra blogg, alltid inspirerande att läsa!

  Har för mig att du förut gjorde en slags “serie” med inlägg där du i varje tog upp en trend och tipsade om olika alternativ kring just den trenden. Skulle du kunna göra något liknande nu till våren?

  Och har du några bra tips på hur man skapar en bra basgarderob men som ändå är intressant? Tycker det lätt blir tråkigt.. Man vill gärna hitta basplagg men med någonting extra, som man ändå inte tröttnar på. Gillar din stil otroligt mycket och tänkte därför ifall du hade några tips!

  Kram

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)