MENU
 
20
/February
21:22

STRUCTURED BIKER JACKET

Style

COUNTDOWN – 2 DAYS LEFT

UNTIL THE #NLYTrendByLisaOlsson COLLECTION

 

Jacket, NLY Trend by Lisa Olsson (launch on Monday 22th). Pants, Topshop. Shoes, Nelly. Sweater, Zara. Earring, Jane Kønig.

God kväll gänget! Här får ni en närmare titt på biker jackan från min kollektion som inte riktigt fått synas i detalj innan. En helsvart skinnjacka med detaljfokus på bältet, den vidare kragen och framför allt strukturen längs hela ärmarna. I like a lot! Skinnjackor är enligt mig ett riktigt nyckelplagg i garderoben, så den här lär komma till användning jämt i vår. Nu ska jag fortsätta med jobb här! Hoppas att ni har en fin kväll, hörs imorgon ♡

____________________________________

Translation: Good evening favorites! Here you get a closer look on the biker jacket from my collection that haven’t been shown that much before. A classic leather jacket with detail focus on the belt, the collar and of course the structure along the sleeves. I like a lot! I think that a biker jacket is a real key piece in the wardrobe, so this one will probably be used a lot this spring. Now I’ll keep on with work here! Hope you’re having a great evening, talk tomorrow ♡

– In collab with my collection NLY Trend by Lisa Olsson

27 Responses to “STRUCTURED BIKER JACKET”

Leave a Reply

  • (will not be published)