MENU
 
21
/February
20:06

VERY SOON.

Photos
Lisa-Olsson-NLY-Trend-By-Lisa-Olsson-2 Lisa-Olsson-NLY-Trend-By-Lisa-Olsson-3 Lisa-Olsson-NLY-Trend-By-Lisa-Olsson-6 Lisa-Olsson-NLY-Trend-By-Lisa-Olsson Lisa-Olsson-NLY-Trend-By-Lisa-Olsson-5 Lisa-Olsson-NLY-Trend-By-Lisa-Olsson-12 Lisa-Olsson-NLY-Trend-By-Lisa-Olsson-13 Lisa-Olsson-NLY-Trend-By-Lisa-Olsson-14 Lisa-Olsson-NLY-Trend-By-Lisa-Olsson-10 Lisa-Olsson-NLY-Trend-By-Lisa-Olsson-9 Lisa-Olsson-NLY-Trend-By-Lisa-Olsson-8 Lisa-Olsson-NLY-Trend-By-Lisa-Olsson-7 Lisa-Olsson-NLY-Trend-By-Lisa-Olsson-11 Lisa-Olsson-NLY-Trend-By-Lisa-Olsson-15

COUNTDOWN – 1 DAY LEFT

UNTIL THE #NLYTrendByLisaOlsson COLLECTION

Stills from Tim Lorentzen’s camera in Marrakech / edit by me

 

AHHH imorgon bitti smäller det! Det känns fortfarande helt overkligt om jag ska vara ärlig. Ni är flera som har ställt frågor kring priser, storlekar, färger etc så jag tänkte passa på att ge er lite kort info här innan! Kollektionen släpps på Nelly.com imorgon, måndag kl 10.00 i alla länder. Jag bär XS/34 i samtliga plagg (i byxorna skulle jag även kunna bära S), onesize i hatten och storlek 37 i skorna – det vill säga mina normala storlekar. Jag tycker att vi har lyckats få till både väldigt bra passform och kvalité på plaggen, som ligger inom en bra prisbild där allt kostar under tusenlappen. Rättare sagt från 199 SEK till 899 SEK. Jag kommer att vara extra aktiv i kommentarsfältet på bloggen så det är bara att ställa frågor om ni har några funderingar så svarar jag! Hoppas att ni gillar bilderna och får lite feeling, PUSS ♡

_______________________________________

Translation: AHHH tomorrow it’s time guys! It still feels completely unreal to me to be honest. Many of you’ve had questions about prices, sizes, colors etc so I thought I should take the chance to give you some info here before! The collection goes live at Nelly.com tomorrow, Monday at 10 A.M in all countries. I have size X-small/EU34 in all pieces, onesize in the hat and size 37EU in the shoes – my normal sizes. I could have size Small in the pants too. I think that we’ve managed to get good fit and quality in every piece, with really good prices where everything costs between 199 SEK and 899 SEK. I will be active in the comment field on the blog so just write a comment here if you have any questions and I’ll answer! I hope you like the photos and get some feeling, LOVE ♡

– In collab with my collection NLY Trend by Lisa Olsson

70 Responses to “VERY SOON.”

 1. Marie on

  Jag kommer iallafall sitta bänkad imorgon bitti framför datorn ! 🙂
  Vad kommer det rosa settet kosta tillsammans och i vilket material är den rosa jackan/kimonon gjord i ? 🙂

  Reply
  • lisaolsson on

   Åhh vad kul att höra! 🙂 Setet kommer kosta 599:- (älskart, kommer inviga imorgon 😉 ) och kimonoklänningen/kappan kommer också kosta 599:- i puderrosa och svart, polyester som ser väldigt (!) fin och lyxig ut i materialet. Kram!

   Reply
 2. Emily on

  Do you have any sizes in medium? Especially the two-piece shorts and top combination as they’re beautiful 😀 Best of luck tomorrow, you’re collection is amazing, so excited for you and to be able to buy some of these lovely clothes! 🙂

  Reply
  • lisaolsson on

   Of course! All pieces will be available in all different sizes 🙂 Happy to hear you like the set! And thank you for your sweet words, makes me really happy 😀

   Reply
 3. Anna on

  Gud va fina kläder! Den vit virkade klänning måste jag verkligen ha! Roligt med en film till lanseringen där man får se kläderna mer. Tror det kommer säljas slut på en dag.

  Reply
  • lisaolsson on

   Åhh härligt! Om du velar mellan så satsa på S, jag har dock XS i mina men skulle kunna ha båda, tajta i midjan! SÅ sköna 😀 Kram

   Reply
 4. Madeleine on

  Står på Nelly.com at den slippes 09:00, er det en feil? Står under alle artiklene om kolleksjonen.. Og jobber fra 10, så regnet med at klokken 09:00 stemte.

  Reply
  • lisaolsson on

   Fick veta att de skrivit fel i slutet av en intervju ja, om det är den du menar? Korrekt tid för kollektionssläppet är 10 CET, men jag är övertygad om att du kommer hinna beställa det du vill ändå 🙂 Kram

   Reply
 5. Susanna on

  Helt underbara plagg!! 🙂 kommer kollektionen alltså att finnas tillgänglig att köpa i Finland också, och kommer det att komma till om något tar slut? 🙂 kram, Susanna

  Reply
  • lisaolsson on

   Åh tack!! 😀 Ja precis, den kommer att säljas i alla länder inklusive Finland 🙂 Jag har inte fått någon konkret info ännu ang. lager men jag uppdaterar er efterhand! Kramar

   Reply
 6. Therese on

  Supersnyggt! Jag älskar verkligen färgskalorna!!! Och sedan har jag en fråga som inte angår kollektionen och det är vad du använder på dina läppar? De ser alltid så “ljusa, fräscha och fina” ut! 🙂

  Reply
  • lisaolsson on

   Vad kul, TACK!! Jag har nästan aldrig nåt på läpparna mer än lipsyl faktiskt, de är väldigt ljusa naturligt. Tycker MAC har massa fina läppstift i nudetoner dock! Kram och tack 🙂

   Reply
 7. Jennifer on

  Hej Lisa!
  Älskar redan din kollektion, kommer definitivt sitta vid datorn kl. 10.00 imorgon bitti.
  Jag ligger mellan S/M och vill jätte gärna ha suede toppen, vilken storlek borde jag ta?

  Kraaam!

  Reply
  • lisaolsson on

   Hej Jennifer! Åh vad glad jag blir, tack snälla!! Om det händer oftare att du tar S så satsa på det, borde funka fint 😀 Kraaam

   Reply
 8. Michelle on

  Dear Lisa,
  Your collection is SO BEAUTIFUL! must have!
  I’ll be sitting in front of the computer all morning, can’t wait until 10.00 hours!
  Love from the Netherlands xxxx

  Reply
 9. Adelina on

  Åååh så himla fin kollektion. Klickade hem den rosa jackan som även kan användas som klänning och waterfall toppen. Ska även skriva ett inlägg på bloggen om hela kollektionen sen när jag får tillgång till datorn! KRAM

  Reply
  • lisaolsson on

   Men vad roligt, använd gärna hashtaggen #NLYTrendByLisaOlsson om du postar något – så roligt att se från er. 🙂 Bästa, tack!! KRAM

   Reply
 10. Johanna on

  Såå himla fint! Hur är den army-gröna klänningen och den vita crochet klänningen i storlek? Är rätt smal men ganska bredaxlad och har långa armar så brukar ha M/L (oftast M). Vad rekommenderar du? Så himla snygga saker!!

  Reply
 11. Charlotta on

  Hej Lisa!

  Älskar verkligen dem vita klänningen och vill gärna ha den som studentklänning. Hur lång är du? Funderar på hur lång den blir på mig som är 165cm. Kram:)

  Reply
  • lisaolsson on

   Hej Charlotta! Åh vad roligt, vilken ära!! Gissar att du menar den virkade? Jag är nästan exakt lika lång som du och jag har XS i min, hade kanske kört på en S dock till studenten så att den blir liite längre när man hoppar runt 😉 Kram!

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)