MENU
 
25
/February
19:06

GET THEM NOW

Shopping

Lisa_Olsson_Collage

1. V-strap body black, HERE 2. Two In One Wrap (available in black too), HERE 3. Flare pants, HERE 4. V-strap body pink, HERE 5. Waterfall top, HERE

Lisa_Olsson_Two_In_One_Wrap

Hörni, löning och vad vore då bättre än att fira med lite vårshopping? (; Några plagg från min kollektion har redan sålt slut (en body blev slutsåld medan jag gjorde kollaget!) så hugg tag i dessa nu medan plaggen här fortfarande finns kvar! Det draperade linnet jag bär på bilden finns kvar några i den svarta färgen, passar till allt. Och mockaimitationen på byxorna är magi, ska glida runt i dem så fort jag blir frisk. Nu: fortsätta sjukstugan här och kolla ännu en film. Hoppas att ni får en fin kväll! Puss

_______________________________

Translation: Guys, payday and what would be better than some shopping? (; Some of the pieces in my collection are already sold out (one body got sold out while I did the collage!!) so buy these pieces now or regret it later! The top with draping that I’m wearing on the photo is still available a few more in the black color, fits to anything. And the faux suede on the pants are magic, gonna wear them as soon as I feel better. Now: watch another movie here while I’m stuck in bed. Hope you’re having a great evening! Love

– In collab with my collection NLY Trend by Lisa Olsson

16 Responses to “GET THEM NOW”

 1. Elin on

  Vad har du för storlek i skinnjackan? Jag brukar ligga på 34/XS i överdelar men vill inte att jackan är för kort samt att jag vill kunna använda den över en tjockare tröja. Är den jättetight eller lite oversize? Helt underbar kollektion, äger redan flera plagg! Stor kram och grattis till en sån lyckad kollektion!

  Reply
  • lisaolsson on

   Gud vad glad jag blir, så jäkla cool känsla att ni kommer bära plaggen snart! Tack Elin!!
   I skinnjackan har jag 34, har precis som du 34/XS i överdelar och tycker att den är precis lagom. Modellen på jackan är inte supertajt utan rakare/lite oversized, så jag får plats med en tjockare tröja under! Jag är ca 167 cm lång. Kram!

   Reply
 2. Inez on

  Hej
  Köpte det beigea linnet, men tyvärr är det alldeles för litet kring brösten. Det är sååå fint och vill gärna ha det i rätt storlek.. Kommer det komma in fler storlekar ?

  Reply
  • lisaolsson on

   Jag har 34 i både topp och shorts! Jag är väldigt liten runt midjan så de är på gränsen till lite stort på mig, så skulle nog säga satsa på 36 i båda delarna alternativt 36 i toppen och 38 i shortsen om du oftare har 38 än 36 i nederdelar 🙂 Kram!

   Reply
  • lisaolsson on

   Hej Rebecca! Det kan vara så att något kommer in i nån storlek igen, inte i stor kvantitet men håll utkik! Kram

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)