MENU
 
27
/February
12:08

PALE BLUE

My wardrobe
Processed with VSCOcam with a6 preset Processed with VSCOcam with a6 preset

Jeans, Zara. Sweater, Gina Tricot

Hej lördag! Drog ut och käkade middag igår för att bota min tristess av att ligga sjuk hemma. Känner mig frisk igen men det tar ju ett par dar extra innan man får tillbaka sin energi fullt ut igen. Har precis jobbat undan lite under morgonen och nu ska jag göra mig i ordning för att möta upp min syster för en promenad och häng på stan en stund. Så stressande när man hamnar back på bildmaterial till bloggen när man blir sjuk, men hoppas att ni har tålamod med mig – very soon I’m back!

____________________________________

Translation: Hello Saturday! Went out for dinner last night to cure my boredom by laying home sick. I’m feeling good again but it’ll probably take a few days more before I get back my full energy again. Just got some work done this morning and now I’ll get ready to meet up with my sister for a walk and just hangout for a while. So stressful to get lack of photo material for the blog when you get sick, but I hope you’re patient with me – very soon I’m back!

27 Responses to “PALE BLUE”

  1. Johanna on

    Hej, jag har letat runt som en tok efter den där tröjan? Finns den fortfarande i butikerna/online? Snälla svara! Den ser suuper mysig ut!!
    Var/när har du köpt den?

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)