MENU
 
28
/February
20:23

WEDGE BOOT

Style
IMG_7179 IMG_7177 IMG_7178

Shoes, NLY Trend By Lisa Olsson (get them HERE!). Jeans & bag, Zara. Sweater, River Island.

Tjoo favoriter! Hoppas att ni haft/har en fin helg. Efter vi käkat frukost imorse bestämde vi oss för att dra ut till skogen för en långpromenad och picknick, sjukt mysigt och härligt att dela suget efter natur lite då och då när man tröttnar på stan. Hur som helst, här har ni en look från häromdagen! Iklädd mina egna boots från kollektionen – älskar hur vi fick till modellen och nu efter att ha testgått dem på riktigt kan jag intyga att de är väldigt bekväma i klacken. Här hittar ni dem! Nu: massa mat och soffhäng framför Lost (börjat se om och helt fast igen!!). So long

___________________________________________

Translation: Heey favorites! Hope you’ve had a great weekend. After breakfast we got a little restless so we decided to go to the woods for a long walk and picnic, so cozy and nice to share the eager for nature sometimes when you get tired of the city. Anyhow, here’s a look from the other day! Wearing the boots from my own collection – love how the model turned out and now after walking in them for real I can tell that they’re really comfy in the heel too. You find them here! Now: A lot of food and chill in front of Lost (started to watch it again and now I’m stuck!!). So long

29 Responses to “WEDGE BOOT”

 1. Emelie on

  Hur är skorna i storleken? Är en vanlig 36 kanske något mindre. Vilken ska man välja? 🙂 eller är de små så jag ska ta 35? 🙂 så fin kollektion!!!

  Reply
  • lisaolsson on

   De är normala i storleken tycker jag! Jag har har 37 i mina som jag har 99% av gångerna så kör din vanliga tycker jag, 36 🙂 Åh tack!!!

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)