Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11
/March
22:33

SILK FEEL

Lisa-Olsson-two-in-one-wrap-4 Wrap coat, from my collection NLY Trend by Lisa Olsson (buy it here!). Jeans, Gina Tricot. T-shirt, Tim’s. Watch, TRIWA. Shoes, Nike.

Här kommer en outfit från Stockholm ett par dar innan vi drog till Österrike! Älskar möjligheten att kunna bära silkkappan både öppen som en jacka/kappa eller stängd som en klänning med skärpet och slitsen. Kommer användas ihjäl i vår och sommar, hehe. Efter skidåkningen idag drog vi och hängde på ett spa i närheten ett par timmar innan vi köpte hämtmat på vägen hem och kastade oss i sängen. Flyget tillbaka till Stockholm går runt lunch imorgon och sen har jag bara en dag på mig att landa innan jag åker iväg igen – mot LA! Hörs imorgon favoriter, puss ♡

______________________________________

Translation: Here you have an outfit from Stockholm a couple of days before we left for Austria! Love to possibility to wear the silk coat both open as a jacket/coat and closed as a dress with the belt and slit. Gonna wear it all spring and summer, hehe. After the skiing today we went to visit a spa nearby for a few hours before we grabbed some takeaway food in bed. The flight back to Stockholm goes around lunch tomorrow and then I only have one day at home before I’m off again – to LA! Talk more tomorrow favorites, love ♡


24 kommentarer24 kommentarer om “SILK FEEL”

  Åh så fin klänningen blev som jacka 😀

  Reply

  vilka fantastiska bilder !!
  Kappan är galet vacker i färgen, ska absolut kolla in den

  Reply

  I want to buy this pink cardigan. What American size do I order for large or extra large? Thank you.

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.