MENU
 
11
/March
22:33

SILK FEEL

Style

Lisa-Olsson-two-in-one-wrap-4 Wrap coat, from my collection NLY Trend by Lisa Olsson (buy it here!). Jeans, Gina Tricot. T-shirt, Tim’s. Watch, TRIWA. Shoes, Nike.

Här kommer en outfit från Stockholm ett par dar innan vi drog till Österrike! Älskar möjligheten att kunna bära silkkappan både öppen som en jacka/kappa eller stängd som en klänning med skärpet och slitsen. Kommer användas ihjäl i vår och sommar, hehe. Efter skidåkningen idag drog vi och hängde på ett spa i närheten ett par timmar innan vi köpte hämtmat på vägen hem och kastade oss i sängen. Flyget tillbaka till Stockholm går runt lunch imorgon och sen har jag bara en dag på mig att landa innan jag åker iväg igen – mot LA! Hörs imorgon favoriter, puss ♡

______________________________________

Translation: Here you have an outfit from Stockholm a couple of days before we left for Austria! Love to possibility to wear the silk coat both open as a jacket/coat and closed as a dress with the belt and slit. Gonna wear it all spring and summer, hehe. After the skiing today we went to visit a spa nearby for a few hours before we grabbed some takeaway food in bed. The flight back to Stockholm goes around lunch tomorrow and then I only have one day at home before I’m off again – to LA! Talk more tomorrow favorites, love ♡

24 Responses to “SILK FEEL”

Leave a Reply

  • (will not be published)