Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14
/March
09:03

OFF TO LA

Lisa-Olsson-LA-2 ADV7776-850  Lisa-Olsson-LA

Old photos from my last time in LA in 2013 

Morning favoriter! Idag drar jag till LA!! Och jag är inte bara pepp på att få åka tillbaka (eller till lite värme), utan i samarbete med SAS så ska jag ta del av deras premiärflygningar direkt mellan Stockholm och Los Angeles! Jag bokar faktiskt alltid SAS när det finns möjlighet och med SAS Plus underlättas mitt trötta morgonhumör med bl.a. fast track så att man snabbare kommer igenom säkerhetskontrollen om man är lite sent på det (läs: jag), jag får checka in 2 st bagage à 23 kg istället för 1, samt fri wi-fi ombord som är perfekt för mig som då kan passa på att jobba under resan (speciellt på en lite längre flygning som detta). Senaste gången jag var i LA var alltså 2013 då jag gjorde en fotoresa/roadtrip genom Kalifornien tillsammans med Emma Svensson, dock hade vi bara 2 dar just i LA då så jag ser fram emot att få uppleva det mer ordentligt nu! Och med 1 avgång dagligen direkt mellan Sthlm – LA kan ni nu alltså flyga med SAS från 4.999 SEK. HÄR hittar ni mer info. Grymt tycker jag! Hörs när vi landat, puss ♡

I samarbete med SAS

_____________________________________

Translation: Morning favorites! Today I’m off to LA!! And I’m not only excited to go back (or not to mention the sun), cause in collaboration with SAS I’ll get the chance to take part of their premiere direct flights between Stockholm and Los Angeles! I always book SAS when possible and with SAS Plus my tired morning mood is saved thanks to for example fast track to get through faster if you’re a little late, I get to check in 2 bagage à 23 kg instead of just 1 and also free wi-fi onboard which is perfect for me who then can work during the flight (especially on a longer flight like this). So with 1 departure per day directly between Sthlm – LA you can now fly with SAS from 4.999 SEK. HERE you can find more info. Great I think! Talk more when we’ve landed, love ♡

In collaboration with SAS


16 kommentarer16 kommentarer om “OFF TO LA”

  Hej Lisa!

  Snälla, kan inte du berätta exakt vilka objektiv du har? Det finns så många olika varianter av varje 🙂 Ha en trevlig resa!

  Kram

  Reply

  How can you think this post is at least interesting for your readers since we know you’re paied to write this?
  Are you taking us for stupid cheeps believing and admiring everything you say and do, seriously? Readers aren’t fools. We’re not interested in reading what the companies pay you to write.
  You’re officialy loosing a reader. And i noticed in those times how everyone begins to get fed up with all this bullshit, so think about it.
  See you never

  Reply

  Jag var själv i LA i somras o stället e helt underbart! Rekommenderar att du kollar upp om de går stand-up i Laugh Factory. Ja har aldrig skrattat så mycket, alla artister va så himla bra! =D Jag bor själv i Helsingfors men flygen till Stockholm kostar typ ingeting. Så de här e super att man kommer rakt från Stockholm till LA! Ha en så bra resa! <3

  And Mari if a blogger is writing a post in collaboration with a company she is must mention the company, that's the law.

  Reply

  världens bästa stad!! snacka om dröm-samarbete! ha det underbart nu fining!

  Reply

  Så magiska bilder 🙂
  Vilken spännande sammarbeta du har med SAS förresten 😀

  Reply

  Hejsan Lisa! Jag undrar vad tyget heter och vilken färg det är på eran sammetssoffa? Vi kollar själva på samma soffa för vårat hem och är nyfikna om det är samma tyg vi vill ha. Tack på förhand!

  Reply

  FYI, resa till LA med SAS kostar 3999, inte 4999 🙂 /En som jobbar på SAS

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.