Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17
/March
18:06

LA EXPLORIN’

Lisa-Olsson-LA-14Lisa-olsson-LA-SAS Lisa-Olsson-LA-13

 

Hej gänget! Torsdag morgon här i LA och inne på vår sista dag här (tyvärr) innan det är dags att lyfta mot svensk mark igen. Har haft så härliga dagar här! Igår kväll käkade vi middag nere vid stranden följt av bonfire, marshmallows och Timbuktu som joinade på plats för en spelning som om att det inte redan var bra nog. Nu har vi några timmar kvar här innan vi behöver packa ihop så vi tänkte passa på att dra in till stan och få i oss någon mat och röra på sig lite innan man ska sitta still i många timmar på flyget. Känns kul att vara här med SAS med tanke på att jag har varit Eurobonus-medlem hos dem sedan 2013, inledningsvis pga att jag flög fram och tillbaka som en tok Malmö-Stockholm innan jag flyttade upp till Stockholm – och SAS appen har de tillfört en funktion kallad Remap – där man kan skapa sin personlig i det här fallet LA-karta för att dela personliga restips såsom matställen, shopping etc med sina vänner eller följare. Besöker man en destination för första gången till exempel eller bara vill få ut så mycket som möjligt av resan så är det är perfekt verktyg! Och som jag nämnde i inlägget innan vi åkte så kan ni alltså passa på att boka biljetter här direkt mellan Sthlm – LA tack vare firandet av premiärflygningarna nu! So long

I samarbete med SAS

__________________________________

Translation: Hey favorites! Thursday morning here in LA and our last day here (unfortunately) before it’s time to fly back to Swedish ground again. We’ve had such great days here! Yesterday we had dinner by the beach followed by a bonfire, marshmallows and Timbuktu who came and played for us as if it wasn’t already good. Now we have a few hours left here before we have to go to the airport so we’re planning to hit Santa Monica for some food and a walk before sitting still during the flight. I’ve been a Eurobonus member at SAS since 2013, in the beginning because of when I always flew between Malmö – Stockholm before I moved to Stockholm – and now they’ve add a new tool in their SAS app called Remap – where you can create your own personal in this case LA map with tips and guides for restaurants, shopping etc to share with friends and followers. If you’re visiting a destination for the first time for example it’s perfect to look up! And as I mentioned before we left, here you can book tickets to a really good price now because of the premiere flights direct between Sthlm – LA! So long

In collaboration with SAS


17 kommentarer17 kommentarer om “LA EXPLORIN’”

  Hej, vart har du köpt kjolen för någonstans? 🙂

  Reply

  Hej!

  Först och främst ville jag bara säga att du har en jättefin blogg! Men nu till frågan, jag är 14 (15)år och ska snart konfirmera mig. Men jag har verkligen ingen aning om vad jag ska önska mig… Snälla skulle inte du kunna göra ett litet inlägg på tips på vad man skulle kunna önska sig? Du har ju koll på sånt;) Skulle vara jättesnällt & kul! Jag känner att jag inte vill önska mig typ kläder eller skor eller så, för de är inget minne som man kommer kunna använda och ha länge i livet, så som man kan med t.ex ett smycke. Men vet inte vad jag vill ha! Alla frågar och jag kan inte svara:(( det är bara ungefär 2 veckor kvar!! har panik, snälla hjälp<33

  Tack isåfall, din blogg är jättebra.
  Mvh Hanna!

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.