MENU
 
19
/March
21:18

SATURDAY MILKSHAKES

General,Photos
Lisa-Olsson-brunchsat-5 Lisa-Olsson-brunchsat-3 Lisa-Olsson-brunchsat-6

I’m wearing: Jeans, Topshop. Shoes, Isabel Marant. Top, Nelly. Faux fur, Chicy, Leather jacket, LXLS. Bag, Givenchy.

Hej på er! Hoppas att ni har en fin helg so far? Har varit väldigt trött och jetlag-seg hela dagen men kände att jag behövde få komma ut lite – i form av sen brunch på USINE tillsammans med Rami, Julian och Fang som jobbade idag! Jag är där med jämna mellanrum och käkar men har inte testat brunchen på helgerna så var tvungen att prova deras oreomilkshake bland annat. Oh my. Inte min sista. Mysigt att få catcha upp igen några timmar! Nu: edamamebönor och onlineshopping från sängen. Ska vi gissa hur länge jag lär hålla ut med jetlagen denna lördagskväll? Jag gissar på 21.59 haha.

____________________________________

Translation: Hey guys! Hope you’re all having a great weekend so far? I’ve been jetlag tired and lazy all day but felt that I needed to get out for a while – in terms of a late brunch at USINE with Rami, Julian and Fang who was working today! I’m actually there a lot but haven’t tried their brunch so had to order the oreo milkshake among other. Oh my. Not my last. Cozy to catch up for a couple of hours! Now: Edamame beans and online shopping from bed. Should we guess for how long I’ll managed to stay awake due to jetlag this Saturday night? I’m guessing 9.59 PM haha.

11 Responses to “SATURDAY MILKSHAKES”

  1. Elle on

    skulle inte du kunna göra ett blogginlägg där du visar hur man kan styla olika plagg i din kollektion med nelly? för jag beställde nyss faux suede toppen och shortsen och tycker dom är sjuukt snygga! men är osäker hur jag kan ha dom för sig liksom haha. hoppas du fattar vad jag menar, kram!

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)