Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

23
/March
18:21

LACE-UP

 Lisa_Olsson_Laceup_Skirt1 Lisa_Olsson_Laceup_Skirt2

__

Skirt, Minusey. Shirt, Gina Tricot. Shoes, Isabel Marant. Bag Zara. Sunglasses, ASOS. Watch, TRIWA. 

Hej favoriter & hej ännu en LA look! Man saknar ju ganska snabbt känslan att kunna springa ut barbent och utan jacka när man jämför med Stockholm nu. Schizofrent väder med snö, regn och sol på samma gång. Men det kommer, snart! Hade nästan helt glömt bort påsk och miniledigheten så igår kväll bokade jag i alla fall en biljett hem till malmö för häng där i några dar. Det blir skönt! Men innan dess: fest på fredag med Bollywood-tema! So long

___________________________________

Translation: Hey favorites & hello another LA look! Kinda miss to be able to go out barelegged without a jacket when you compare with Stockholm atm. But it’s coming, soon! Had almost forgot completely about Easter and holiday so I booked a ticket to Malmö and my family yesterday to spend the weekend there. Always cozy! But until then: party this Friday with Bollywood theme! So long


19 kommentarer19 kommentarer om “LACE-UP”

  Vilken supersnygg kjol! Får inte nog av den färgen just nu! 🙂

  Reply

  Kult skjørt!?? Hvor har du kjøpt det? Aldri hørt om merket før!

  Reply

  Skulle man kunna få veta vad kjolen heter så man eventuellt kan hitta den någon annan stans då den är slut på Minusey´s egen hemsida. Tack på förhand 🙂

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.