MENU
 
23
/March
18:21

LACE-UP

Style

 Lisa_Olsson_Laceup_Skirt1 Lisa_Olsson_Laceup_Skirt2

__

Skirt, Minusey. Shirt, Gina Tricot. Shoes, Isabel Marant. Bag Zara. Sunglasses, ASOS. Watch, TRIWA. 

Hej favoriter & hej ännu en LA look! Man saknar ju ganska snabbt känslan att kunna springa ut barbent och utan jacka när man jämför med Stockholm nu. Schizofrent väder med snö, regn och sol på samma gång. Men det kommer, snart! Hade nästan helt glömt bort påsk och miniledigheten så igår kväll bokade jag i alla fall en biljett hem till malmö för häng där i några dar. Det blir skönt! Men innan dess: fest på fredag med Bollywood-tema! So long

___________________________________

Translation: Hey favorites & hello another LA look! Kinda miss to be able to go out barelegged without a jacket when you compare with Stockholm atm. But it’s coming, soon! Had almost forgot completely about Easter and holiday so I booked a ticket to Malmö and my family yesterday to spend the weekend there. Always cozy! But until then: party this Friday with Bollywood theme! So long

19 Responses to “LACE-UP”

  1. Hedvig on

    Skulle man kunna få veta vad kjolen heter så man eventuellt kan hitta den någon annan stans då den är slut på Minusey´s egen hemsida. Tack på förhand 🙂

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)