MENU
 
28
/March
23:50

NYC ARCHIVE

Photos,Travels

LisaOlsson-New-York-12 LisaOlsson-New-York-11 LisaOlsson-New-York-16Lisa-Olsson-Snapshots-3Lisa-Olsson-New-York-Guide-11 LisaOlsson-New-York-14 LisaOlsson-New-York1LisaOlsson-New-York-Butchers-Daughter2A throwback to New York April 2015  

Fastnade i bildarkivet tidigare idag och framför allt bland dessa New York bilder från förra året i slutet av april. Det var verkligen en magisk tid att dra dit då våren precis nåt stan på riktigt och träden börjat blomma. Värt att försöka tajma om man har möjlighet och planerar att åka dit! Få platser jag trivs så bra på som New York. Ikväll får bilderna här tala för sig själva som en tillbakablick – imorgon kör vi igång med 100% jobb igen. G’night! ♡

__________________________________________

Translation: Got caught in my photo archive earlier today and especially when going through these New York photos from last year in the end of April. It really was the perfect time to got there since the spring had just arrived and the trees blossomed. Not many places I like as much as NY! So tonight I’ll let the photos speak for themselves as a little throwback – tomorrow we’re back on 100% work mode again. G’night! ♡

14 Responses to “NYC ARCHIVE”

  1. ISA on

    AAARGH! jag åker till NYC om 8 dagar, blev så galet glad och pepp av detta. Även om det kanske inte är vår där riiiiktigt än. Men ändå – så fina bilder <3

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)