MENU
 
29
/March
23:41

B L A C K ON B L A C K

Style

Lisa_Olsson_Rooftop_Black_Dress Lisa-Olsson-Rooftop-Black-Dress1A little closer look of this classic evening look in LA

Dress, H&M. Bag, Zara. Shoes, Senso.

God kväll gänget! Nu har jag landat i Stockholm igen efter några dagars häng i Malmö över påsk. Skönt att komma igång med 100% jobbfokus igen! Resten av veckan består främst av möten och en jäkla massa planering av april innan jag åker till Maldiverna för jobb nästa vecka (!). Men mer om det sen. Så länge kommer här en look ni fick se en liten sneak peek av förut men inte i sin helhet – tog bara några snabba bilder, men bättre än inget. Den här klänningen levererar! Såg att den kommit in i grått nu också, minst lika fin den. Nu slocknar jag vilken sekund som helst här, g’night! ♡

___________________________________

Translation: Good evening team! Now I’m back in Stockholm again after a few days in Malmö with the family for Easter. Feels good to go back to 100% work mode again! The rest of the week is mostly filled with meetings and a lot of planning for April before I’m off to the Maldives for work next week (!). But more about that later. First here’s a look from LA that you only got a sneak peek of before – only had a few quick photos but better than nothing. I just love this dress! Noticed that they have it in grey now as well, so nice. Falling asleep any second now, g’night! ♡

22 Responses to “B L A C K ON B L A C K”

  1. Susanna on

    Älskar klänningen! Men hittar inte den på h&m’s hemsida, hade du kunnat länka den om den fortfarande finns kvar?

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)