MENU
 
26
/April
1:32

GRAYSCALE

Style

Lisa_Olsson_ Lisa_Olsson

Skirt, Gina Tricot Exclusive Collection. Sweater, H&M. 

Hur vacker är inte den här kjolen? Ännu ett plagg att vilja hänga upp på väggen då. Går igång på allt med textur men när det dessutom skimrar på det, oh my. Har precis förflyttat mig själv från stolen framför iMacen till sängen efter en dag av först plåtande i 5 timmar följt av över 8 timmars konstant redigerande, haha. De som påstår att det väl borde gå snabbt att skapa material borde nog tänka om lite, för tid tar det. Men den typen av jobb har alltid fungerat lite som terapi för mig – precis som när någon annan kanske väljer t.ex. en bok, så jag tycker bara att det är kul. Nej nu har jag bara ena ögat öppet i princip, hoppas att ni sover/somnat gott! So long

________________________________________________

Translation: How beautiful isn’t this skirt? I’m going wild for anything with texture and when it’s shimmering too, oh my. Just transported myself from the chair by the iMac to bed after a day of 5 hours shooting first followed by 8 hours constant editing mode, haha. Those who say it shouldn’t take that much time to create content should rethink a little bit, because it sure does. But that kind of work has always been like therapy in a way for me – as well as another choose maybe a book for example, so I always enjoy doing it. Now I’m basically already asleep here, hope you all sleep tight! So long

19 Responses to “GRAYSCALE”

  1. Cecilie on

    Omg, det må være den mest perfekte sweater jeg noensinne har sett! Vil du være så snill å fortelle når du kjøpte den, og på hvilken avdeling?
    -Cecilie

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)