MENU
 
27
/April
19:11

PASTEL FRONTS

General

Credits & adlinks – Shorts, One Teaspoon (similar here!). Sweater, H&M.

Hej på er! Dagens look liknande mer blöt förfrusen hund än ovan. Tydligen vinter igen i Stockholm, haha. Kom igen våren! Fick hur som helst massor av frågor angående den här tröjan (samma som jag bär i ett par inlägg under). Jag köpte den på H&M precis innan Coachella nu, online verkar den inte finnas dock men den borde åtminstone hänga kvar i butik. Nu har jag snart jobbat undan för dagen här och ska fixa mat varvat med lite soffhäng förhoppningsvis. Imorgon har jag plåtning hela dagen, pepp! Häng med på snapchat, “olssonlisa”. Puss!

_____________________________________

Translation: Hey you! Obviously winter in Stockholm again, haha. Almost. Come on spring! Got a lot of questions about this sweater (the same as I’m wearing in a few posts down). I bought it right before I went to Coachella, can’t find it online though but it should definitely still be available in store. Now I’m starting to get done with work for today before I’ll prepare some food and hopefully chill mode. Tomorrow I have a shoot all day, excited! Follow it on snapchat, “olssonlisa”. Love!

12 Responses to “PASTEL FRONTS”

Leave a Reply

  • (will not be published)