MENU
 
30
/April
14:27

OBSESSION: BACKPACKS

Campaigns,Shopping

Lisa-Olsson-Backpacks

Adlinks – 1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE 9. HERE 10. HERE

Ryggsäck är livet i väskväg har jag insett. Främst på grund av allt släpande på både dator och en tung kamera dagligen. 80-åriga Lisa lär ju tacka en att man belastade vikten jämt lite oftare med en ryggsäck. Och det finns så galet mycket fina! Här är 10 favoriter just nu att dregla över. Nu ska jag fortsätta jobba undan ett par timmar och ikväll blir det en sväng förbi ett Valborgs-event som Sabri och Fang styr! Hörs senare, puss

______________________________________

Translation: Backpacks is the thing I’ve realized. Especially when you’re carrying around on both a computer and heavy camera on a daily base. 80 year old me will probably be a bit happier if I carry the weight evenly more often with a backpack. And there are so many nice ones out there! Here are 10 favorites right now that gives me cravings. Now I’ll get some more work done and tonight I’m off for an event that Sabri and Fang are hosting! Talk more later, love

12 Responses to “OBSESSION: BACKPACKS”

Leave a Reply

  • (will not be published)