MENU
 
12
/May
18:33

SHOE MANIA

My wardrobe

Jennie-Ellen DENIM MULES | SNAKE BOOTS | SNAKE HEELS

Tänkte passa på att visa er några av de senaste tillskotten i skogarderoben! Den här tiden på året måste nog vara bland den roligaste att klä sig, när man äntligen kan sluta snegla på skorna med öppna tå, utan istället dra på dem och faktiskt överleva en heldag utan köldskador. Dessa par som min grymma vän Jennie-Ellen har designat kommer användas flitigt i vår och sommar. Tror faktiskt att jag inviger de blåa redan ikväll. För nu: dags att stänga igen datorn och svira om inför Julians event ikväll! So long

_______________________________________

Translation: Thought I’d take the chance to show you guys my latest shoe addition in my wardrobe! This time of the year must be the most fun to dress, when you finally can wear all those open toe shoes for a whole day surviving without damages from the cold, haha. These pairs that my awesome friend Jennie-Ellen has designed will definitely be worn a lot this spring and summer. Actually think I’m gonna wear the blue ones tonight for Julian’s event! So long

12 Responses to “SHOE MANIA”

Leave a Reply

  • (will not be published)