MENU
 
27
/May
11:22

FRIDAY DETAILS

General

Lisa-Olsson-Orange-Heels-3 IMG_1112 Lisa-Olsson-Powder-Pink Lisa_Olsson_Maldives_Crochet_Silver4 Slip Dress Lisa Olsson

Details, details, details…

Glad fredag! Gick ovanligt snabbt den här veckan tycker jag. Inget klagande på det dock. Min mamma är i Stockholm över helgen så ska strax iväg och luncha innan resten av dagen består av jobb. Så länge har ni ett gäng bilder här med fokus på detaljer från några av mina senaste looks här på bloggen. Och hörni – vill passa på att tipsa om att det idag inte bara är fredag utan t.o.m. Pink FridayNelly vilket innebär att de släpper en ny deal/rabattkod varje timme (!). Passa på nu mellan kl 21-23 då de kör 20% off på allt på sajten! Ca-ching! Hörs lite senare, puss

____________________________________

Translation: Happy Friday! Came really quick this week I think. No complain tho. My mum is in Stockholm over the weekend so I’m soon about to go for a lunch before the rest of the day will contain work and work. Here are some photos focusing on details from some of my latest looks here on the blog. And guys – just want to give you a hint about that it’s not only Friday – it’s Pink Friday over at Nelly, which means that they release a new deal/discount every hour (!). Take the chance now between 9-11 o’clock CET when they have 20% off on everything on the site! Ca-ching! Talk more soon, love

-this post contains adlinks

12 Responses to “FRIDAY DETAILS”

Leave a Reply

  • (will not be published)