MENU
 
30
/May
23:49

B&W ONLINE PICKS

Inspiration,Shopping

Black & white clothes online webshop

Adlinks – 1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE

__

Hej fina & hej måndag! Har varit på ovanligt bra humör för att vara just måndag, brukar kännas lite trögt men känner mig sjukt pepp och motiverad på jobbfronten just nu så det enda jag vill är att jobba haha. Efter kontoret idag så mötte jag upp min syster och tog en promenad bort till dem för grill och häng resten av kvällen. Kom nyss innanför dörren igen och lär slockna vilken sekund som helst här nu. Hörs mer imorgon, g’night!

___________________________________

Translation: Hej loves & hello Monday! I’ve been in such a good mood today even though it’s Monday, normally I’m a bit slow but I’m really excited about work at the moment so that’s basically all I wanna spend my time on right now haha. After the office I met up with my sister and took a walk over to them for dinner and some quality time for the rest of the evening. Just got back home again and will probably fall asleep within the next few minutes. So talk more tomorrow, g’night!

One Response to “B&W ONLINE PICKS”

Leave a Reply

  • (will not be published)