MENU
 
14
/June
22:14

BUBBLEGUM

Style

Pink suede jacket chloe faye bag Pink suede jacket chloe faye bag Pink suede jacket chloe faye bag Pink suede jacket chloe faye bag Pink suede jacket chloe faye bagCredits & Adlinks – Jacket, ASOS (here). Jeans, ASOS (here). Bag, Chloé (here). Shoes, Jennie-Ellen.

Här har ni mig idag gänget! Har sprungit runt och gjort ärenden under morgonen innan jag drog bort till kontoret för jobb. Här har ni förresten väskan in action också, visst är den vacker?? Ikväll har jag varit iväg på ett svinmysigt event i form av boule, mat, öl och häng på nya stället i Tantolunden. Ska visa er lite bilder därifrån sen! Men nu – slänga mig på soffan. So long!

__________________________________________

Translation: Here’s my look of today guys! Been running around doing errands all morning before I went to office for work. And here’s the bag in action, isn’t it beautiful?? Tonight I’ve been at a really cozy event where we played boule, had food and beer and just chilled at a new spot here in Stockholm. I’ll show you some pictures from it later! So long!

28 Responses to “BUBBLEGUM”

 1. Caroline on

  SÅ snygg outfit måste jag säga!
  Men den jacka du har länkat till är inte den samma som du har på bilden? 🙂
  Jag gillar värkligen den du har på dig, så fin! Är den jacka också från asos, eller?

  Reply
  • lisaolsson on

   Jag tycker att de känns normala i storleken, har dem i 3 färger (oups haha..) och kör W25 som jag oftast har i jeans! Kram

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)