MENU
 
25
/June
16:34

MIDSUMMER VIBES

General,Photos
Midsommar Fågelsudd White Crochet DressHyundai i30GO

Glad midsommar gänget! Har inte ens kunnat internetdela från mobilen till datorn för att kunna blogga här igår pga dålig uppkoppling – men här kommer en snabb hälsning så länge. Nu sitter vi i bilen som vi fick låna av Hyundai som Tim jobbar med, tillbaka från Småland mot Stockholm igen! Maxad AC, glass och musik i värmen haha. Hoppas att ni hade en grym dag igår! Hörs mer med fler bilder snart, so long! Xx

_______________________________________________

Translation: Happy Swedish midsummer from us! I’ve had too bad internet to even upload anything on the blog from my phone here yesterday, but here’s a quick hello for now. Now we’re in the car that we got to borrow from Hyundai that Tim’s working with, on our way back to Stockholm again! With maximized AC, ice cream and music in the heat haha. Talk soon with more photos then! So long Xx

9 Responses to “MIDSUMMER VIBES”

Leave a Reply

  • (will not be published)