MENU
 
26
/June
9:02

DREAMER

Photos

Midsummer White Crochet Dress Midsummer White Crochet Dress Midsummer White Crochet DressCredits & Adlinks – Dress, here!

Morning! Här har ni några bilder från midsommarkvällen där ni ser min look på samma gång. Älskar den här klänningen! Minst lika fin att bara dra på sig över bikinin i sommar eftersom att den utan underklänningen är mer see-through. Vaknade upp till ösregn i Stockholm, så måste erkänna att det känns extra gött att packa väskan inför Galicien om några timmar. Ska verkligen ta chansen att slappna av, njuta och släppa känslan att behöva vara uppkopplad konstant. Men självklart får ni hänga med under veckan här i bloggen så stay tuned! Nu ska jag ta en andra kaffe och packa klart här. Puss!

__________________________________________

Translation: Morning! Here are some photos from midsummer, showing my look at the same time. Really love this dress! Just as nice to wear over a bikini this summer since it’s more see-through without the nude colored dress I’m wearing underneath here. Woke up to rain in Stockholm today, so I have to admit that it feels extra good to pack my bag to Galicia, Spain in a few hours. I’ve promised myself to really relax, enjoy and let go a bit of the feeling to always have to be online. But of course I’ll let you guys come with me through a lot of photos on the blog so stay tuned! Now I’ll grab my second coffee and get done here. Love!

25 Responses to “DREAMER”

   • lisaolsson on

    Hej Sanna! Den länkade direkt till klänningen när jag postade inlägget, men såg nu att den tyvärr sålt slut därav att det istället länkas till förstasidan…kramar! 🙂

    Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)