MENU
 
10
/July
20:30

BLAZER

Style

Beige hatt slitna jeansshorts Chloé Faye Beige hatt slitna jeansshorts Chloé Faye Beige hatt slitna jeansshorts Chloé Faye Beige hatt slitna jeansshorts Chloé Faye

God kväll favoriter! Hoppas att ni haft en skön helg. Landade precis i Stockholm igen efter ett par dygn i sommarstugan med familjen, så härligt. Här är faktiskt en look från precis innan vi drog till Spanien/Frankrike, ca 100 fräknar senare nu – men på mig har jag i alla fall blazer från Zara, shorts från One Teaspoon, skor från Senso, väska från Chloé, T-shirt okänt och hatt från Lack of Color. Ren perfektion den där hatten. Nu ska jag springa och handla mat och sen ladda upp inför fotbollsfinalen ikväll. So long!

______________________________________

Translation: Hey favorites! Hope you’ve had a great weekend. Just got back to Stockholm again after a visit at my family’s summer house, so glad I went there. And actually this is a look from right before we left for Spain/France, around 100 freckles later now – but however I’m wearing blazer from Zara, shorts from One Teaspoon, shoes from Senso, bag from Chloé and hat from Lack of Color. That hat is seriously pure perfection. Now I’ll run to grab some food and then I’m ready for the football final tonight. So long!

21 Responses to “BLAZER”

Leave a Reply

  • (will not be published)