MENU
 
26
/July
23:27

GOOD VIBES ONLY

Photos
Lisa-Olsson-fårö Lisa-Olsson-fårö-2 Lisa-Olsson-fårö-3

3 bilder från häromdagen när vi drog över till Fårö för att campa över natten. Vi gjorde ju samma sak förra sommaren, faktiskt exakt samma vecka och nu gör vi det helt enkelt till en liten tradition. Så sjukt mysig grej och ljuset när solen går ner över Fårö är nästan overkligt ibland. Igår kväll när vi kom tillbaka till Visby körde vi en obligatorisk middag på Supper (den som vi råkade försova oss till tidigare i veckan hehe) följt av total matkoma. Idag sen käkade vi sen frulle ute på Själsö bageri som är värt att tipsa om ifall ni är på Gotland under sommaren, innan vi latade oss i solen i några timmar och surfade på svallet, haha. Imorgon åker vi tillbaka till Stockholm och det känns väl sådär just nu om jag ska vara ärlig – men blir såklart skönt att komma till lägenheten och hänga med vännerna igen. So long, mer bilder är på g!

____________________________________________

Translation: 3 snapshots from the other day when we went over to Fårö to camp over the night. As some of you may remember we did the same thing last summer, actually the exact same week so now we’re making it a tradition. Such a cozy thing and the sunset over Fårö is almost unreal sometimes. Today we had a late breakfast at Själsö bageri (a tip for you if you visit Gotland during summer!) before we chilled in the sun for a while and surfed. Tomorrow we’re going back to Stockholm again and I’m not too excited to be honest – but it’s gonna me nice to come back to the apartment and meet all friends there again. So long, stay tuned for more photos!

15 Responses to “GOOD VIBES ONLY”

  1. Julia on

    Så bra blogg Lisa! Har slutat läsa massa “storbloggare” nu pga så tråkiga och enformiga inlägg, men dina inlägg har alltid en personlig känsla och prägel som gör att jag stannar.

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)