MENU
 
30
/July
14:25

GOTLAND

Photos

_

Ett gäng bilder till från Gotland/Fårö. Saknar det redan! Kopplade verkligen av helt där borta, behövs emellanåt. Idag är det lördag och jag ska alldeles strax möta upp gänget för firande av Pride och dagsfest! Blir kul. Imorgon har jag planerat en riktigt fixardag hemma för att dels göra något åt kaoset här hemma och helt enkelt styra upp saker och ting. Kanske lite latande i sängen framför någon serie också…bara en stund. Puss så länge!

__________________________________________

Translation: Some more photos from Gotland/Fårö. Miss it already! Relaxed completely over there. Today it’s Saturday and I’m soon about to meet up my friends for Pride celebration and day party! It’s gonna be fun. Tomorrow I’m planning to spend the whole day at home to just get things done, clean the apartment etc etc. Maybe some lazy time in bed watching some series to…for a while. Love!

11 Responses to “GOTLAND”

Leave a Reply

  • (will not be published)