MENU
 
29
/August
20:23

MONDAY SUEDE

Style

IMG_1649 IMG_1650Jeans & jacket, H&M. Bag, Chloé. 

_

Hej babes! Så här ser jag inte ut idag, men häromveckan! Idag kickade istället Fashion Week igång här i Stockholm, med klackar utbytt till paraply i regnet och ett desto lugnare schema än vanligt faktiskt. Dock har jag helt galet mycket jobb att göra för tillfället som överlappar varandra, så det är egentligen lika bra att man får mer tid framför datorn istället. Imorse höll vi i alla fall vår tradition och startade modeveckan med frulle tillsammans med hela ligan, följt av Whyred’s och By Malina’s visning. Väldigt mycket fint. Puss så länge!

_______________________________________________

Translation: Hey babes! This isn’t my look of today, but from the other week! Instead Fashion Week kick started today here in Stockholm, with everybody changing their heels to an umbrella in the heavy rain. It’s a bit more chill schedule than usual this time actually, but I have crazy much work to do atm so it’s only a positive thing to get more time infront of the computer instead. This morning at least we kept our tradition and started Fashion Week with breakfast together with the crew, followed by Whyred’s and By Malina’s shows. Talk soon, love!

20 Responses to “MONDAY SUEDE”

Leave a Reply

  • (will not be published)