MENU
 
25
/November
10:01

BLACK FRIDAY

Shopping

– This post contains adlinks – Nelly Black Friday

1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE 9. HERE 10. HERE 11. HERE 12. HERE

_

20% off på ALLT på Nelly idag! 

God morgon Black Friday!! Vill man passa på att beställa hem något och slå till på något man väntat på så är det idag som gäller. Själv tänkte jag nog passa på att hitta något till jul/nyår som snart är här sjukt nog! Idag fokuserar jag på Nelly som släpper ett nytt erbjudande varje timme (!) så håll koll – nu mellan klockan 10.00-11.00 är det 40% rabatt på allt från NLY Eve när vi ändå är inne på lite mer festtema t.ex.. Och 20% på hela sajten dessutom!

_________________________________________________________

Translation: Good morning Black Friday!! If you want to take the chance to order something for yourself as a treat today is the day. I’ll try to find myself something for Christmas/New Year’s Eve that is coming soon! Today I’m focusing on Nelly that releases one new offer every hour (!) so keep an eye out – between 10AM and 11AM (CET) they have 40% off on everything from NLY Eve which offers a lot of great dresses and party wear. And maybe best of all:

20% off on EVERYTHING at Nelly today!

5 Responses to “BLACK FRIDAY”

Leave a Reply

  • (will not be published)