MENU
 
26
/November
15:49

161126.

Shopping,Style

img_8135-2 img_8136

Dress, Anine Bing. Shoes, Dr.Martens.

_

Lite LA-vibes från arkivet! Mötte upp mina vänner på Anine Bing i samband med att jag var där och passade på att kolla in den fina butiken. De kör sin stora rea  just nu, däribland denna klänningen och mycket mer – och som en bonus fick jag en kod, LISA20 att dela med just mina läsare som ger er 20% extra på alla sale-pieces. Här hittar ni det! Så sjukt mycket snyggt.

Gissa vart jag och Tim landade idag? På Bali!! Så jäkla taggad, första gången här för mig och jag har hört så mycket bra om det här stället. Så stay tuned här!

_____________________________________________

Translation: Some LA vibes from the archive! Met up with my friends at Anine Bing while I was there to check out the nice store. They’re having their big sale right now, for example this dress and much more – and as a bonus I got a code, LISA20 to share with my readers that gives you 20% extra on all sale pieces. Go to the sale here! So much nice stuff.

And guess where Tim and I landed today? Bali!! I’m super excited, first time here for me so stay tuned!

18 Responses to “161126.”

Leave a Reply

  • (will not be published)