MENU
 
28
/November
11:47

BALI BOUND

Photos,Travels

img_8272 img_8275 img_8249 img_8269Bali photo diary day 1

Bali!! Magi. Här är ett gäng snapshots som vi hann fånga igår, både med kameran och mobilen. Imorgon drar vi vidare till Lombok som jag ser fram emot att uppleva under en vecka, innan vi avslutar på Bali igen. Kommer inte hem förrän den 13 december (efter panikbokning på golvet på Arlanda med dator och bankdosa då vi först hade tänkt vara lite skönt spontana och åka utan hembiljett men blev stoppade i check-in haha) så förbered er på mycket surfvibes & bilder här i bloggen kommande veckorna! Puss så länge

____________________________________________

Translation: Bali!! Magic. Here are some snapshots from yesterday, both from the camera and iPhone. Tomorrow we’re going to Lombok which I’m really looking forward to explore during a week, before we go back to Bali again for a few more days. We’re not going home until December 13th so get prepared for a lot of surf vibes & travel photos on the blog during the upcoming weeks! Love

11 Responses to “BALI BOUND”

Leave a Reply

  • (will not be published)