MENU
 
30
/November
10:10

LOMBOK SUNSET

Photos,Travels

villa sorgas lombok indonesien villa sorgas lombok indonesien villa sorgas lombok indonesienLombok sunset last night at Villa Sorgas

_

 Hej på er! Nu har vi hunnit åka vidare från Bali till Lombok för att möta upp ett gäng vänner här. Vi stannar här i 8 dagar till tror jag så de närmsta dagarna blir det fullt fokus på surf och häng i huset – och imorgon kommer Jon & Janni också woho! Längesen vi fick umgås ordentligt. Lyckades såklart bränna hela ryggen och rumpan totalt under vår morgonsession i vattnet idag så jag springer runt här och pressar på massa aloe vera och försöker kyla ner mig själv, haha. Bjussar på lite magiskt ljus från igår kväll i solnedgången, hörs mer snart!

_____________________________________________________

Translation: Hey you! Now we’ve headed over to Lombok from Bali to meet up with some friends here. We’re staying on Lombok for 8 more days I think so now it’s full focus on surf and hangouts here in the villa – and tomorrow Jon & Janni are joining us too woho! Long time no see. Of course I managed to get burned all over my back and butt on this morning’s session in the water so now I’m doing all I can with aloe vera and trying to cool down my skin, haha. Sharing some photos with this magic light from yesterday’s sunset, so long!

16 Responses to “LOMBOK SUNSET”

 1. Kerstin on

  lombok is just awesome. you must visit mawun beach and tanjung aan beach (best lunch und banana juice: turtle warung) in the south. sooo beautiful!

  Reply
 2. Shloka on

  Bali is just so beautiful and you’ve managed to capture such a stunning moment!

  Poor you about the burn – aloe vera is amazing for that!

  x
  Shloka
  thesilksneaker.com

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)