MENU
 
6
/December
14:20

TODAYS TREAT

Shopping

– This post contains adlinks –

nelly-christmas-treat

Coat, HERE. Top, HERE. Sweater, HERE. Shoes, HERE. Go to the 30% off deal here!

Nedräkningen till jul känns rätt avlägsen här i Indonesien just nu, men i och med det kommer ju även en massa nice deals att passa på att spana in. Idag till exempel kör Nelly 30% off på sin vintershop med massa grymma jackor, stickat och skor att värma sig med. Ca-ching! Nu är det kväll här på Lombok och vi kom i princip precis innanför dörren efter en heldag borta vid vattenfallen och middag på vägen hem. Har massor av bilder så ska sätta mig direkt och göra några redo för bloggen, stay tuned! xx

______________________________________________

Translation: Countdown to Christmas feels pretty far away here in Indonesia right now to me honest, but during this time of the year there are also a lot of nice deals to check out. For example today Nelly has 30% off on their winter shop filled with great jackets, knitwear and shoes. Ca-ching! Now it’s 9 PM here on Lombok and we just got home after a day by the waterfalls and dinner on our way back home. Got a

4 Responses to “TODAYS TREAT”

Leave a Reply

  • (will not be published)