MENU
 
7
/December
12:49

JUNGLE

Photos,Travels

lombok waterfall lombok waterfalllombok waterfalllombok waterfallCREDITS & ADLINKS – Hat, Lack of Color. Swimsuit, ASOS here!

_

Ett gäng bilder från utflykten till vattenfallen igår. Så jäkla fint! Som djungelboken i verkligheten. Idag har vi äntligen fått lite sol här så vi har hängt mycket i villan och svängt förbi skateparken på ett surfcamp i närheten innan solen började gå ner. Jon och Janni åkte vidare idag och i morgon är vår sista dag här på Lombok innan jag, Tim, Linus och Thomas också rör oss tillbaka till Bali. Tror jag kommer sakna lugnet här lite, vill inte vänta för länge innan jag åker tillbaka hit…so long!

_____________________________________________

Translation: Some pictures from the waterfalls yesterday. Such a beautiful place! Like the jungle book in real life. Today we finally got some sun so we’ve been hanging out at the villa and then went by the skate pool at a surf camp nearby before sunset. Jon and Janni left today and tomorrow is our last day here on Lombok before we’re heading back to Bali. Think I’m gonna miss the calm vibe here, hopefully I will be back soon…so long!

21 Responses to “JUNGLE”

 1. Shloka on

  You took the words out of my mouth – it’s like you were in the jungle book and it looks so serene! What a stunning series of photos!

  x
  Shloka
  thesilksneaker.com

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)