MENU
 
27
/December
23:02

NEW YEAR’S COMING UP

Inspiration,Shopping

– This post contains adlinks – nyårsklänning 20161. HERE 2. HERE 3. HERE

nyårsklänning 20161. HERE 2. HERE 3. HERE

 nyårsklänning 20161. HERE 2. HERE 3. HERE

Get them before New Year’s Eve with Next Day Delivery!

_

Och plötsligt är det dags att ladda upp inför nyår! Har ni några planer i år? Sabri, Fang och Rami är hjältar och styr middag och fest ett gäng vänner tillsammans som ska bli sjukt kul. Däremot har jag noll koll på klädfronten än så länge och snöade in mig inne på ASOS den senaste timmen, varav dessa godbitar ovan blev hjärtmarkerade i min flik. Har ni någon favorit? Är sugen på att kanske i alla fall gå ifrån det klassiska svarta eller glittriga för nyårsfirandet och istället satsa på färg eller något med mer boho-känsla…to be continued. Puss!

_____________________________________________

Translation: And suddenly it’s time to get ready for New Year’s! Do you have any plans for this year? Sabri, Fang and Rami are arranging dinner and party together with friends which I’m really looking forward to. I have no idea what to wear yet though and spent the last hour at ASOS, where these beauties above got my heart. Do you have a favorite? At least I think I’ll leave the classic black and glitter for my New Year’s look this year and instead go for color or something with a bit more boho feel…to be continued. Love!

8 Responses to “NEW YEAR’S COMING UP”

 1. Bella on

  Hej Lisa!
  Du har en väska från Zara som är lite quiltad med dragkedja på framsida och silverkedja som jag undrar om du vill sälja. Jag älskar den väska och blev för ett tag sedan bestulen på min 😭
  Tack för en helt fantastisk blogg 😍

  Reply
  • lisaolsson on

   Hej Bella! Åh jag förstår din kärlek till den väskan, min gick nämligen sönder helt på Way Out West i somras så jag har inte kvar min heller 🙁 Annars hade jag gärna hjälpt till! Vad roligt att du gillar bloggen, tack!! Kram <3

   Reply
 2. Leona on

  Hej Lisa.
  En helt annan fråga har jag om dina bilder du lagt ut. På en av bilderna (6 april 2014) har du på dej ett par vita byxor o en svart skinnjacka, vart har du köpt dom? Riktigt snygga! Svara helst på min mejl. Mvh Leona

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)