MENU
 
24
/January
20:45

OUR HOME

Interior
Lisa Olsson Lisaplace Apartment Home Interior Lägenhet Hem Lisa Olsson Lisaplace Apartment Home Interior Lägenhet Hem Lisa Olsson Lisaplace Apartment Home Interior Lägenhet Hem Lisa Olsson Lisaplace Apartment Home Interior Lägenhet Hem

Hej gänget! Äntligen lite mer lägenhetsbilder här på bloggen, var ett bra tag sen nu! Vi bor ju i en 2a så det här är alltså från matdelen i “allrummet”. Matbordet och de bruna skinnstolarna högg vi i princip så fort vi hunnit flytta in (innan vi ens hade en säng) inne på inredningsbutiken Brindle här i Stockholm. Fick veta att stolarna är handgjorda av en familj utanför Paris och bordet som är i betong tillverkas i Norrland. Kommer nog aldrig vilja byta matbord. Vi kunde inte bestämma oss kring lampor (det är så svårt?!) så nu hänger klassikern Hektar från IKEA (den här) och lär nog få stanna där. De andra två stolarna i nät beställde jag från någon lantgård jag tyvärr inte minns namnet på strax efter att vi flyttade in.

I övrigt så är nu fönstrena i lägenheten målade i svart istället för vitt och bland de senaste tillskotten är det här höga sidobordet i återvunnet material till iMac:en som vi hittade inne på inredningsbutiken Småland i Malmö (älskar stället, kolla in dem närmare här). Men allra mest kärlek just nu får, då de kom hem bara för några dagar sen, denna magiska sittpuff i mocka från Royal Design (adlink här) som jag tyckte blev så fin i hörnan bredvid växten/”bananträdet”. HUR fin är den inte? Är så lycklig efter denna jakt i månader, haha. Vi försöker liksom skapa vår egen lilla minidjungel/beach house vibe här hemma, trivs bra med att leva i förnekelse i Sverige på det sättet hehe. PUSS

___________________________________________

Translation: Hey babes! Finally some photos from our apartment on the blog, it’s been a while now! So this is the dining area and we basically bought the dining table and brown leather chairs as soon as we got the keys (before we even had a bed haha) in an interior store here in Stockholm. They told us that the chairs are handmade by a family outside Paris and the dining table which is in 100% concrete is handmade in the north of Sweden. I never want to change this table. 

And now the windows are painted black instead of white and among the latest buys is this high side table for the iMac in recycled material from an interior store called Småland in my hometown Malmö. But right now I’m giving most love and attention, since they arrived just a few days ago, to this beautiful suede pouf from Royal Design that I think looks really good in that corner together with the “banana” tree. HOW good is this one? I’m so happy about it after all these months of searching, haha. I guess we’re trying to build our own mini jungle/beach house vibe at home, living in denial here in Sweden but we like it hehe.

Just let me know if you have any questions and I’m happy to answer in the comment field! LOVE

34 Responses to “OUR HOME”

 1. Elin on

  Alltså jag vill inte verka vara en hater här men om du har en så stor blogg platform som du faktiskt har, kan du inte utnyttja den genom att göra något gott och minska på din egen klädkonsumtion eller i alla fall ta tag i en mer sustainable slow fashion stil? Alltså jag tycker verkligen att du är super cool och inte att du ska ta det personligt, men jag tycker att det hade vara så jävla uppfriskande om någon modebloggerska faktiskt började reflektera över er ständiga konsumtion.

  Reply
 2. Alessandra on

  Hej Lisa, vad sjukt fint ni bor! Bläddrade bland inredningskategorin och utöver detta inlägg på matdelen i allrummet så hittade jag bara ett inlägg på ert sovrum. Vore kul om du kunde lägga upp fler foton på hur badrum, köksdel och hur walk-in-closeten ser ut!

  Reply
 3. Johanna on

  Hej Lisa!

  Du har sån fantastisk smak i inredning!
  Jag väntar spänt på att få kika in i ert kök och vardagsrum!
  Jag har letat i flera månader efter ett snyggt soffbord!
  Kan du inte lägga upp tips på snygga soffbord för rimligt pris? Mellan 1000-4000kr?

  Tack för en fantastisk blogg!

  Reply
 4. Kat on

  Love love love! The table is Amazing! Love your blog and style all the way here in Canada! One question….. where are the flare bottom jeans you are wearing in these pictures from? What brand? I also took your picture to my hair colorist, your hair is perfect and it is exactly how I want mine! Xo.

  Reply
 5. Eleonor on

  Vilken otrolig talang du är med fingertopskänsla på i princip allt du gör! Känns som det går en röd tråd igenom hela Lisaplace och man får en så cool och bra känsla” när man tittar i bloggen! Som när man ser något man verkligen tycker om men man inte kan sätta ord på det hela eftersom några fina superlativ inte skulle göra det hela rättvist! Men du inspirerar verkligen och jag tror du är en stor (om än ofrivillig) förebild för många! /Eleonor

  Reply
 6. Melodie on

  Undrar verkligen var trädet är ifrån och vad det kostade? Hur länge höll du den vid liv? För såg nämligen på någon bild på Instagram att det blivit mycket klenare 🙁 ska ju vara värt pengarna:)

  Och krukan?

  /Melodie

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)