MENU
 
30
/January
23:44

WILD ROSE

General,Photos

Me by Hanna Björkstedt 

_

God kväll favoriter! Hoppas att ni fått en bra start på veckan. Själv klev jag upp klockan 4 imorse för att hinna med flyget till Paris och tröttheten kickade just in, så i detta nu skulle jag nog knappt ens klara av 1:ans gångertabell. Det blir (tyvärr) bara en blixtvisit i Parre denna gång, så jag flyger faktiskt tillbaka till Stockholm redan imorgon igen – och mer om vad jag har hittat på under dagen här tänkte jag samla ihop i ett inlägg imorgon! Så länge bjuder jag på en bild från min och Hannas plåtning i somras, det sista ljuset låg verkligen helt magiskt den kvällen. Svensk sensommar känns lika avlägsen som efterlängtad nu. Eller vad säger ni? Hörs imorgon, g’night!

___________________________________________

Translation: Good evening favorites! Hope you got a great start of the new week. I woke up at 4 AM this morning to catch my early flight to Paris so I’m super tired right now. I’m only here for a quick visit this time so I’m actually going back to Stockholm tomorrow already – and tomorrow I thought I’d show you a bit more of what I’ve been up to here! Until then here’s a photo from the shoot me and Hanna did this summer, the last light was pure magic that evening. Swedish late summer feels both distant and longed for now. Talk more tomorrow, g’night!

9 Responses to “WILD ROSE”

Leave a Reply

  • (will not be published)