MENU
 
31
/January
9:29

GOLD NECK

General

– This post contains adlinks –choker goldFrom left top: 1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE

_

Numera händer det väldigt sällan att jag bär svarta “bandliknande” varianter av chokers, utan väljer istället tunnare i guld som jag gärna bär varje dag. Jag är ständigt på jakt efter smycken med statement-känsla, som blir personliga tack vare att du bär dem jämt och känner dig naken utan dem runt halsen, handleden eller fingret. Samtliga ovan tycker jag är grymma, Vanessa Mooney och Luv Aj är båda två stora favoriter hos mig generellt när det kommer till smycken! Även detta från ASOS har jag använt flitigt på sistone. Puss!

______________________________________________

Translation: Nowadays I almost never wear different black “band” chokers, instead I prefer to choose thiner ones in gold which I wear almost everyday. I’m always on the hunt for jewelry with high statement feel, that becomes personal thanks to that you basically use them all the time and feel naked without them around your neck, wrist or finger. All these ones above are beautiful pieces, Vanessa Mooney and Luv Aj are both two of my favorites when it comes to jewelry in general! Also this one from ASOS is one of my new favorite. Love!

2 Responses to “GOLD NECK”

Leave a Reply

  • (will not be published)