MENU
 
1
/February
15:37

EYE-OPENER

General
lisa olsson glasögon

_

Tjoo gänget! Så nu har jag gått och blivit glasögonorm! Eller delvis närmare bestämt, att ha när jag sitter och jobbar framför datorn som avlastning. Känns fortfarande ovant men samtidigt redan bättre, så är glad att jag tog tag i det. Testade som sagt hur många bågar som helst och lånade hem men fastnade för dessa direkt, gillar sköldpaddsmönster och ville ha några som känns lite retro – så vågade mig på nästan helrunda. Från Armani! Hoppas de får godkänt, hehe. Puss så länge!

_____________________________________________

Translation: Heey babes! So voilà, officially with glasses! I’m gonna wear there when I’m working infront of the computer. Not completely used to it yet but it feels better already, so I’m happy I looked it up. As I mentioned I tried a looot of different pairs but I fell for these right away, since I like the tortoise color/print and wanted something that feels a bit retro – so I dared to go for almost completely round. From Armani! Hope you approve too, hehe. So long, love!

16 Responses to “EYE-OPENER”

Leave a Reply

  • (will not be published)